Astranova Tarım Üretim Çalışanlarının Eğitimine Yönelik Bor Halk Eğitim Merkezi İle Protokol İmzaladı

Astra Industrial gurubun uluslararası Zirai İlaç markası Astranova, personel eğitimlerini sürdürüp insan kaynaklarının kalitesini artırmaya devam ediyor.

EĞİTİM 14.03.2019, 11:55 14.03.2019, 12:20
Astranova Tarım Üretim Çalışanlarının Eğitimine Yönelik Bor Halk Eğitim Merkezi İle Protokol İmzaladı

Astra Industrial gurubun uluslararası Zirai İlaç markası Astranova,  personel eğitimlerini sürdürüp insan kaynaklarının kalitesini artırmaya devam ediyor.

Astranova ve Bor Halk Eğitim Merkezi arasında, üretim çalışanlarına yönelik Mesleki eğitimlerin verilmesi konusunda 7 Şubat Perşembe günü protokol imzalandı.

Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen protokol imza törenine, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Bor Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ethem Erdoğan ve Astranova Genel Müdürü Derya Özcan katıldı.

Bor Halk Eğitim Merkezi ile yaptıkları iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Astranova Genel Müdürü Derya Özcan, “Astranova’nin insan kaynakları politikasında eğitimin büyük bir yeri var. Personelimizin Kişisel ve Mesleki eğitimine büyük önem veriyoruz. Özellikle üretim birimlerinde çalışan personelimizin Mesleki ve teknik konularda bilinçli olması ve bu bilinci üretim kalitesine yansıtabilmesi gerekiyor. Bu bağlamda çalışanlarımıza belirli periyodlarla vereceğimiz bu eğitimleri,2019 yılında Bor Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bor Halk Eğitim Merkezine Astranova ile birlikte yürütülen bu anlamlı işbirliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)