Narkotim Ekipleri Okul Önlerinde Göz Açtırmıyor

Niğde Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narkotim ekipleri okul önlerindeki şüpheli şahıslara göz açtırmıyor.

EĞİTİM 11.03.2020, 16:45 11.03.2020, 16:46
Narkotim Ekipleri Okul Önlerinde Göz Açtırmıyor

Niğde Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narkotim ekipleri okul önlerindeki şüpheli şahıslara göz açtırmıyor. 

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce oluşturulan Narkotim ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi kapsamında okul önleri ve çevreleri sıkı kontrol altında. Kent merkezindeki okullarda çalışmalarını yoğunlaştıran Narkotim ekipleri Niğde merkezde bulunan bütün okullarda bir uygulama gerçekleştirdi. Narkotim ekipleri okulların çevresinde bulunan şüpheli şahısların üstleri aranıp, kimlik kontrolü yapılırken, şüpheli araçlar durdurularak arandı. Okul çevrelerinde bulunan parklar, internet cafeler, metruk binaları kontrol ederek okul zamanında internet cafelerde bulanan öğrenciler uyarıldı. Ekipler öğrencilerle sohbet ederek, uyuşturucu satıcılarına karşı uyarılarda bulunurken, öğrenciler de okul çevresinde gördükleri olumsuzlukları polise anlattı

Yorumlar (0)