5 Yıldızlı İftar Sofrası

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘mahallelerde iftar’ programı kapsamında açtıkları iftar sofralarına vatandaşlar tarafından beklenenin üzerinde ilgi olduğunu söyledi.

GÜNDEM 15.06.2016, 09:52 24.03.2017, 19:57
5 Yıldızlı İftar Sofrası

Başkan Akdoğan, tamamen Niğde Belediyesi görevlileri tarafından hazırlanan yemeklerin, 5 yıldızlı otellerde bile yemenin mümkün olmayacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bu yıl 9 ayrı noktada açılacak iftar sofralarının üçüncüsü olan Efendibey Mahallesi’ndeki iftar sofrasında, vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

İftara bir saat kala geldiği Efendibey Mahallesi’ndeki iftar sofrasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdoğan, çocukların da büyük ilgisiyle karşılaştı. Niğde Belediyesi’nin açtığı iftar sofralarına beklenenin üzerinde ilgi gösterildiğini anlatan Başkan Akdoğan, iftar sofralarında ikram edilen yemeklerin Niğde Belediyesi’nin aşevinde hazırlandığını ifade etti. Yemeklik malzemelerin Niğde Belediyesi tarafından temin edilerek yine belediye aşçıları tarafından hazırlandığını açıklayan Başkan Akdoğan, “Bu yemekleri şuan 5 yıldızlı otelde yemek mümkün değil. Niğde’nin en iyi restoranında yemek de mümkün değil. Bunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Dolayısıyla vatandaşımız hem yemeklerimizi hem hizmetimizi beğeniyor, seviyor ve bu tür programlara da katılım her zaman olduğu gibi beklediğimizin üzerinde oluyor’’ dedi.

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri’nin iftar programı şöyle:

15 Haziran Çarşamba: Selçuk Mahallesi

17 Haziran Cuma: Özbelde

20 Haziran Pazartesi: Kent Meydanı

23 Haziran Perşembe: Dere Mahallesi

27 Haziran Pazartesi: Perşembe Pazarı

30 Haziran Perşembe: Şahinali Mahallesi Özden Market arkası

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)