Akdoğan'dan Babalar Günü Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Haziran ayının üçüncü Pazar günü (19 Haziran ) kutlanacak olan Babalar Günü için bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM 18.06.2016, 10:57 18.06.2016, 10:58
Akdoğan'dan Babalar Günü Mesajı
Ailelerine mutlu, huzurlu ve güven dolu bir yaşam sağlayabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bütün babaların Babalar Günü'nü kutlayan Başkan Akdoğan mesajında,‘’ Aile yapısının korunması için hiçbir şeyden kaçınmayan ve aile içinde birlikteliği sağlamada büyük rol oynayan babalarımız, ailenin temel direğidir. Tüm imkanlarını ailesi için seferber eden babalarımız hayat tecrübeleriyle bize yol gösterir. Maddi manevi her sorumluluğu ailesi adına üstlenen babalarımıza sevgimizi daha çok göstermek için bu özel günler bir vesile oluyor'' dedi.

Başkan Akdoğan '' Bu duygu ve düşüncelerimle en başta bin bir emekle yetiştirdikleri evlatlarını vatanımız uğruna feda eden aziz şehitlerimizin babaları başta olmak üzere tüm saygıdeğer babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyorum. Aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum '' dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)