Bor Belediyesinden 55.000 Ton­luk As­falt

Bor Be­le­di­ye­si Fen İşleri Mü­dür­lü­ğü ekip­le­ri ta­ra­fın­dan il­çe­de­ki as­falt­la­ma ça­lış­ma­la­rı ara­lık­sız devam edi­yor.

GÜNDEM 30.10.2018, 16:27 30.10.2018, 16:28
Bor Belediyesinden 55.000 Ton­luk As­falt
Yaz dö­ne­mi bo­yun­ca 55.000 ton­luk as­fal­tı Bor yol­la­rı için tü­ke­ten Bor Be­le­di­ye­si, bu dö­kü­len as­falt­la­rın ta­ma­mı­nı kendi ekip­man ve per­so­ne­li ile kar­şı­lar­ken,hiç­bir ku­rum­dan as­falt ve maddi des­tek al­ma­dan kendi im­kan­la­rıy­la ger­çek­leş­tir­di.
Şeh­rin bütün nok­ta­la­rın­da­ki ça­lış­ma­la­rı­na yeni pro­je­ler­le devam eden Bor Be­le­di­ye­si, as­falt ça­lış­ma­la­rıy­la­da bütün cadde ve yol­la­ra hiz­met gö­tü­rü­yor.
Eski am­bu­lans yolu ( Ata­türk Cad­de­si ) ve Meh­met­çik ma­hal­le­si Fizik Te­da­vi Has­ta­ne­si ile TOKİ ara­sın­da bu­lu­nan Meh­met Bıyık Cad­de­sin­de­ki çift şe­rit­li do­ub­le yol­da­ki ça­lış­ma­la­rı­na devam eden Bor Be­le­di­ye­si böy­le­lik­le bu dönem için şuana kadar 55.000 ton­luk as­falt ça­lış­ma­sı ger­çek­leş­tir­miş oldu.
Ya­pı­lan ça­lış­ma­la­rı ye­rin­de in­ce­le­yen Bor Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sıtkı Erat, yeni pro­je­ler­le il­çe­nin ya­şa­na­bi­lir kent olma yo­lun­da hızla iler­le­di­ği­ni kay­de­der­ken, ekip­le­rin gece gün­düz de­me­den ça­lış­ma­la­ra devam et­ti­ği­ni be­lirt­ti.
Bor Be­le­di­ye­si ola­rak ekip­le­ri­miz bu yaz se­zo­nun­da sı­ca­ğa rağ­men ça­lış­ma­la­rı­nı ti­tiz­lik­le sür­dür­dü ve ha­va­lar so­ğu­ma­sı­na rağ­men de ça­lış­ma­la­rı­na devam et­mek­te­dir.?Bi­lin­di­ği gibi daha önce bir­çok ma­hal­le­miz­de as­falt ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­tir­dik. Şeh­ri­miz­de alt­ya­pı­sı biten ve yeni yer­le­şim yer­le­ri­nin ana cad­de­ler dahil olmak üzere bütün yol­la­rı­nı prog­ram da­hi­lin­de as­falt­la­ya­rak va­tan­daş­la­rı­mı­zın hiz­met et­me­ye devam edi­yo­ruz.
Bu as­falt ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­ti­rir­ken her­han­gi bir ku­rum­dan as­falt des­te­ği veya maddi des­tek al­ma­dan ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz.Ken­di­ as­falt şan­ti­ye­miz­de kendi per­so­ne­li­miz ile kendi im­kan­la­rı­mız­la şeh­ri­mi­zin yol­la­rı­nı as­falt­la­ma­yı sür­dü­rü­yo­ruz.Ha­va­la­rın so­ğu­ma­sı­na rağ­men­de şu­an­da ekip­le­ri­miz ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor.İlçe­mi­zin men­fa­at­le­ri doğ­rul­tu­sun­da sü­rek­li hiz­met­le­ri­mi­ze devam ettik ve bun­dan son­ra­da yine aynı şe­kil­de il­çe­miz için ça­lış­ma­la­rı­mı­za devam ede­ce­ğiz” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)