Bor'daki Yangın'da Yanarak Can Verdi

Bor İlçesi Başpınar Mahallesinde meydana gelen yangında yalnız yaşayan 1 kişi yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

GÜNDEM 25.06.2016, 09:17 17.08.2018, 06:06
Edilen bilgiye göre; Cuma günü gece 01;00 sıralarında Bor İlçesi Başpınar Mahallesi Yüzbaşı Sokakta bulunan eski kerpiç bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan  Kemal Tutumlu (52) isimli vatandaş evden çıkamayınca yanarak feci şekilde  hayatını kaybetti.   

Mahalle sakinlerinin yangını fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye çağrıldı. Bor Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü ancak evde yalnız kalan Kemal Tutumlu isimli vatandaş hayatını kaybetti. Olay yerine 112 Acil Servis, Medaş ve Polis ekipleri de sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken yıkılma tehlikesi olan eve cesedi almak için  ekipler savcılık talimatını bekledi. Olay yerine gelen  Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine evin penceresinin demir parmaklıkları itfaiye ekipleri tarafından  kesilerek içeri girildi ve ceset alınabildi.   Olay yerine Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük ve Bor Emniyet Müdürü Naki Murat Toker gelerek incelemelerde bulundu.   

Talihsiz adamın cesedi Bor Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.   

Yangının çıktığı aynı evde bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce yine yangın çıkmış ve yalnız yaşayan bir başka vatandaş daha hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Selim Gökel - Borhaber.net


Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)