Casablanca Bistro Pup Ünlü Sanatçıları Konuk Ediyor

Klarnetin değerli ismi Hüsnü Şenlendirici, Niğde'nin en seçkin ve nezih gecelerinin yaşandığı Casablanca Bistro Pup’da muhteşem bir konser verdi.

GÜNDEM 03.11.2016, 12:47 03.11.2016, 12:51
Casablanca Bistro Pup Ünlü Sanatçıları Konuk Ediyor
Klarnetin değerli ismi Hüsnü Şenlendirici, Niğde'nin en seçkin ve nezih gecelerinin yaşandığı Casablanca Bistro Pup’da muhteşem bir konser verdi.
Ev sahipliği yaptığı birbirinden güzel konserlerle sezona damgasını vuran Niğde'nin en seçkin ve nezih gecelerinin yaşandığı Casablanca Bistro Pup, eğlence ve Sanat Merkezi’nin bu hafta konuğu ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’ydi.
Casablanca Bistro Pup, Sanat ve Eğlence Merkezi Niğde’ye çok Yakışmış
Konserden önce görüşlerini aldığımız klarnet ustası, ‘Dünyanın her yerinde konserler verdim,  Casablanca Bistro Pup, eğlence ve sanat merkezi’ne ilk defa geldim ve hayran kaldım.  Niğde’de  olmaktan çok mutluyum. Arkadaşlarım Aytaç Doğan, Emrah Günaydın, Ömer Arslan, İlter Koca ile birlikte keyifli bir konser olacağını düşünüyoruz.
Casablanca Bistro Pup, eğlence ve Sanat Merkezi Niğde’ye çok yakışmış, tekrar konser vermek isterim' şeklinde konuştu.
Alkışlarla Uğurlandı
Dünyanın en önemli müzik okulu olan Berklee Üniversitesi’nde Türk müziği ve makamları üzerine dersler veren klarnetin usta sanatçısı Hüsnü Şenlendirici konserden alkışlar eşliğinde uğurlandı.
Niğde'nin en seçkin ve nezih gecelerinin yaşandığı Casablanca Bistro Pup hizmete girdiği kısa zaman içinde birçok sanatçıyı Niğdeliler ile buluşturmaya devam ediyor. Ünlü Klarnet Virtiözü Hüsnü Şenlendirici geçtiğimiz gece Niğdelilere unutulmaz bir gece yaşattı.  9 Kasım 2016 Cumartesi günü ise Düş Sokağı Sakini Casablanca Bistro Pup da sahne alacak.
En iyilerin Sahnesi Casablanca en iyileri sizlerle buluşturuyor.
Eğlence ve Sanat Merkezi işletmeni Bünyamin Korkmaz ise açıklamasında;” Yazılan tarihe eşlik eden bütün Niğde halkına sonsuz Teşekkürler. Tüm ekip arkadaşlarımla beraber daha iyilerini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yola çıkarken bir yer değişecek bu şehirde çok şey değişecek demiştik, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. En iyilerin Sahnesi Casablanca en iyileri sizlerle buluşturuyor. En iyiler sizler için. Siz değerli sanatseverler kendinizi hazırlayın. Yenilenen yüzüyle sadece Niğde'de değil orta Anadolu'da bir ilk olan işletmemiz bundan böyle daha da birbirinden güzel sanatçılarla buluşturup, sizleri daha da mutlu edecek, şenlendirici konserler ile eğlence ve sanata merhaba diyeceksiniz. Casablanca Bistro Pup, Eğlence ve Sanat Merkezinde yerinizi ayırttırmakta gecikmeyin.
Klarnet müzik aracını çok ustalıkla çalabilen sanatçı, usta yorumcu büyük usta, klarnet virtüözü ünlü Hüsnü Şenlendirici’yi Niğde’de sizlerle buluşturmak ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Nefesinize emeğinize sağlık Sağ olun, Sağlıcakla kalın” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)