Evlenecek misin? Kamyonsuz Al Götür‏

Bor Arçelik Bora Home Mağazalarının 'Kamyon Hariç' sloganlı tanıtımı sosyal medya'da gündemi sallamaya devam ediyor.

GÜNDEM 31.05.2016, 10:24 31.05.2016, 10:25
Evlenecek misin? Kamyonsuz Al Götür‏
 Bor Arçelik Bora Home Mağazalarının 'Kamyon Hariç' sloganlı tanıtımı sosyal medya'da gündemi sallamaya devam ediyor.


Yüksek ve ekonomik kaliteli ürün yelpazesine sahip Bor Arçelik Bora Home Mağazalarının sosyal medyada son günlerde sık sık karşılaştığımız ve bir çok okuyucunun merakla bizlere sorduğu meşhur 'Kamyon Hariç' sloganlı tanıtımı mağazadan tek tük alış veriş yapanlar kadar,müdavim müşterilerinin de oldukça ilgisini çekmiş.



Bu kamyonu seveceksiniz, Uygun ödemeli,faiz yoğunluğu düşük ödeme seçenekli bu kamyonda yok,yok...



Bor Arçelik ve Bora Home Mağazaları yöneticileri ve ilgili personeli , Anneler ,Öğretmenler Günü gibi özel günlerde piyasa fiyatlarının oldukça altında düşük kâr payları ile güne özel kampanyalar dışında sık sık bu tür kampanyaların yıllardır yapıldığını kaydettiler.



Müşteri memnuniyetini yüksek kâr marjına tercih ettiklerinin altını özellikle çizen mağaza yönetimi ;



Bu kamyonu seveceksiniz,uygun ve faiz yoğunluğu düşük ödeme seçenekli bu kamyonda yok,yok. Bu kampanyanın özellikle yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşya ve mobilya yenileme ihtiyacı ve arayışı olanların hedeflendiği ve bu yönde A + Arçelik Beyaz Eşyalar ve Boldera Marka Mobilyalardan seçildiğini vurguladılar.

Bor Arçelik ve Bora Home Mağazalarına ulaşmak ve Ürün Bilgisi almak için Eski Hükümet Meydanı Bor (Tel : 0 388 311 50 00 ) ve Bor Yolu 1.kilometre Atatürk Bulvarı Niğde ( 0 388 233 00 00) Adreslerimize ve Telefonlarımız Bor ve Niğde halkının istifadesindedir. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)