NGC Görev Dağılımı Yaptı

Geçtiğimiz hafta Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin (NGC) yeni yönetim kurulu, dün de toplanarak görev dağılımı yaptı.

GÜNDEM 05.09.2016, 12:45 05.09.2016, 12:47
NGC Görev Dağılımı Yaptı
Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin (NGC) yeni yönetim kurulu, dün gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev dağılımı yaptı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağan genel kurulla, Niğde’deki tüm medya kuruluşlarını birleştiren bir anlayışla dernek organlarını oluşturan NGC, dün de ilk toplantısını gerçekleştirdi. Alparslan Başaran başkanlığında toplanan yeni yönetim kurulu kendi arasında yaptığı görev dağılımının ardından, gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişi yaptı.

Toplantının ardından yaptığı açıklama ile genel kurul hakkında bilgi veren NGC Başkanı Alparslan Başaran, “Konuşmamın başında, genel kurulumuzda da bahsedildiği üzere; Türk Milleti’nin vatanı uğruna neler yapabileceğini bize gösteren, şehadetiyle memleketimizin yüreğini dağlayan, eşi bulunmaz bir kahramanlık örneğiyle ismini altın harflerle tarihimize kazıyan şehidimiz Ömer Halisdemir’i bir kez daha anmak istiyorum.

Başarılı bir genel kurul gerçekleştirdik. Bu süreçte genel kurulumuza ilgi gösteren tüm meslektaşlarımız ile Divanımızı oluşturan Ali Osman Sayın, Eyyüp Aktaş, Ali Tunç ve Bayram Ali Özdemir beye teşekkür ediyorum. Uzun istişareler sonucunda oluşturduğumuz yeni kurullarımızla birlikte, Niğde’deki tüm medya kuruluşlarını kapsayan bir birlikteliğe imza attık. Yeni Yönetim Kurulumuz; il genelinde yayın yapan tüm gazeteler ile Niğde Televizyonu ve ulusal ajans temsilcilerimizden oluşuyor. Gerçekleştirdiğimiz genel kurul ile 15 Temmuz’da halkımızın kahramanca direnişi ve desteğiyle bastırılan hain darbe girişiminin ardından, her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz birlikteliğin en güzel örneklerinden birini sergilediğimizi düşünüyorum. Bu vesile ile son günlerde üst üste yaşanan hain terör saldırılarını gerçekleştiren eli kanlı katilleri bir kez daha lanetliyor, saldırılarda yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne ve demokratik hukuk devleti anlayışına yönelik bu kahpe saldırıların, milli birlik ve beraberlik ruhumuza asla zarar veremeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin kurulları ve yönetim kurulunun görev dağılımı şu şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu; Başkan Alparslan Başaran, Başkan Vekili Kıvanç Şimşek, Başkan Yardımcıları Fatih M. Adaş, Ali Kadı, Yasin Esen, İsmet Ünver, Genel Sekreter Yavuz Malkoç, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Karaaslan, Sayman Yasin Düzgün, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Çelebi, Süleyman Tuzcu, Alpaslan Düzgün, Özgür Hakan Bilgili.
Denetim Kurulu; Kürşad Gün, Dursun Suna, Abdurrahim Aktaş, Sema Tekeli, Mehmet Demirtaş.

Şeref Divanı; Ali Osman Sayın, Abdurrahman Yılmaz, Saliha Şimşek, Elif Aytaş, Mustafa Yaşar, Aydın Şimşek, Cumali Adıgüzel, Hamza Tav, Dahi Gedik, İsmail Çizmeci, Murat Ümranlıoğlu, Sadettin Pençe, Emel Aktaş, Ali Tunç.
Federasyon Delegeleri; Alparslan Başaran, Ali Osman Sayın, Yavuz Malkoç, Kıvanç Şimşek.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)