NGC’den Valiye Veda Yemeği…

Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından Çorum Valiliği’ne atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın Niğde’ye yaptığı hizmetler onuruna Niğde Ulukışla İlçesi Çiftehan Çelikhan Termal Otel’de veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 07.06.2016, 08:50 07.06.2016, 09:07
NGC’den Valiye Veda Yemeği…
Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın Niğde’ye yaptığı hizmetler onuruna Niğde Ulukışla İlçesi Çiftehan Çelikhan Termal Otel’de veda yemeği düzenlenen dar kapsamlı planlanan programa Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Niğde İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Sağlık Müdürü Yılmaz Yücel, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Ulukışla İlçe Emniyet Amiri Sezai Erdoğan, Çiftehan Eski Belediye Başkanı ve Demirsoy Grup Başkanı Durmuş Demirsoy, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Adına Genel Kurul Delegesi-Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Sarı Basın Kartı Komisyon Üyesi Şevket Erzen, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Çorum Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yolyapar, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetici ve Üyeleri katıldılar.

Program çerçevesinde Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın Niğde’ye yaptığı hizmetleri içeren sinevizyon katılımcılar tarafından alkış alırken, zaman zaman duygusal anlar yaşandı…

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran, “7 Mart 1989 yılında kurulan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve İç Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin Kurucusu ve Üyesi Niğde’nin en eski ve kapsayıcı Basın Meslek Kuruluşu Niğde Gazeteciler Cemiyeti, basın ahlakına uygun, dürüst ve tarafsız yayıncılık ilkeleri savunmuştur. Bunun yanında; Niğde’mizin her alanda gelişmesi ve kalkınması için köprü olmuş; kurumlar arası işbirliği ve iletişimin artırılmasında lokomotif rol oynamıştır. Bu anlamlı günde vefa duygularımızla, Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Çiftehan Eski Belediye Başkanı ve Demirsoy Grup Başkanı Durmuş Demirsoy “Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç, Niğde’mize, Ulukışla’mıza, Termal nimet Çiftehan’ımıza çok büyük hizmetleri olmuştur. Kendisine minnettarız, yeni görevinde başarılar diliyor, saygılar sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Adına Genel Kurul Delegesi-Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Sarı Basın Kartı Komisyon Üyesi Şevket Erzen ise; “Sayın Valimiz Necmeddin KILIÇ ’ın Niğde’ye yaptığı hizmetleri bizleri gerçekten gururlandırdı, bizleri de böyle bir Vali’ye kavuşacağımız için ümit ve sevinç dolu şekilde memleket dönme heyecanı verdi. Çorum İli’de aynı Niğde gibi; Vatanına, Bayrağı’na, Maneviyatı’na ve Devletine bağlı bir il. Böyle çalışkan ve verimli bir Sayın Valiyle çalışmak bizlere onur verecek.” şeklinde konuştu.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran, Niğde Basınıyla yaptığı iletişim ve işbirliği için Çorum Valiliği’ne atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’a bir plaket takdim etti.
Çiftehan Eski Belediye Başkanı ve Demirsoy Grup Başkanı Durmuş Demirsoy ise Çorum Valiliği’ne atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’a Niğde’ye, Ulukışla’ya ve Çiftehan’a yaptığı hizmetler anısına şilt takdim etti.

Program sonunda anlamlı bir bayrak teslim töreni düzenlendi. Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı tarafından Çorum Valiliği’ne atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın nezaretinde, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Heyetine Türk Bayrağı hediye ederek; Niğde’deki gibi, Çorum ili ve ülkemiz için Çorum Basını ve Devleti temsilen Sayın Valiyle işbirliğinin sürdürülmesi temennisinde bulunuldu.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran’dan Türk Bayrağı’nı teslim alan, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Adına Genel Kurul Delegesi-Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Sarı Basın Kartı Komisyon Üyesi Şevket Erzen, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Çorum Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yolyapar, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve İhlas Haber Ajansı (İHA)  Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin bu anlamlı hediyesi Türk Bayrağı’nı öperek teslim aldılar, Basın en önemli görevlerinden birinin ülkenin bölünmez bütünlüğü, vatan sevgisi, o şehrin ve Türkiye Cumhuriyetinin kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu vurguladılar.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)