Nihayet Ataşehir Kadınları Problemlerini Çözdüler

Ataşehir escort kadınları bilindiği üzere diğer bölgelerden farklı olarak başka sorunlarla boğuşuyorlardı.

GÜNDEM 05.09.2016, 09:51 07.01.2018, 16:46
Nihayet Ataşehir Kadınları Problemlerini Çözdüler

kadınları bilindiği üzere diğer bölgelerden farklı olarak başka sorunlarla boğuşuyorlardı. Önce mal vermeyen ve sıkıntı çıkaran toptancılardan sonra son olarak yüksek miktarda alışveriş yaptıkları tuhafiyeci ve kozmetikçilerin kendilerine yılbaşına kadar satış yapmayacaklarını belirtmesi, bölgedeki tansiyonun bir anda yükselmesine sebep olmuştu. Neyse ki kadınların sağduyusu ve özverili çalışmaları sayesinde bu sorunun çözüldüğü gibi, yılbaşından sonra da sorunların pek olmayacağı belirtildi.

Bölgedeki kaynaklarımıza göre, birkaç kendi bölgesindeki kozmetikçi ve tuhafiyecilerin yolunu tuttu. Son verdikleri kararlar ile bilgi almak istediklerini ve neden satış yapamayacaklarını merak ettiklerini belirtti. Tuhafiyeci ve kozmetikçilerde bölgedeki mal stokunun çoğunun kendilerine verildiğini ancak buna çok satıştan dolayı aylık kotalarının çok üstüne çıktıklarını belirttiler. Bölgede ki başka toptancıların olmamasından ötürü de mal sıkıntısı yaşadıklarını belirttiler.

Yine iddia edilenlere göre  kadınlarının yanlarında sürpriz olarak başka bölgeden toptancı getirdikleri ve esnaf ile görüşmesini sağladıkları belirtildi. Toptancıların dükkân sahiplerine söz vermesi üzerine gözyaşlarına boğulan dükkân sahipleri, kadınlara teşekkür ettiler. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)