Özegen’den Niğde Belediyesi’ne "Web TV" Kutlaması

AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, internet üzerinden Web TV yayınına başlayan Niğde Belediyesi’ni kutladı.

GÜNDEM 20.06.2016, 10:31 20.06.2016, 10:32
Özegen, “AK Parti ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan halkı için ne hizmet yaparsa en iyisini yapar” dedi.

Niğde Belediyesi’nin ‘mahalle iftarları’ programı kapsamında Özbelde Mevkii'nde verdiği iftar yemeğine katılan Niğde Milletvekili Özegen, kendisiyle röportaj yapan Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde görevli Niğde Belediyesi Web TV ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Milletvekili Erdoğan Özegen, 13 Haziran Pazartesi günü internet üzerinden Web TV yayınına başlayan Niğde Belediyesi’nin çok önemli hizmetleri hayata geçirdiğini ifade ederek, “Hemşehrilerimizin daha sağlıklı haber alabilmeleri, belediye hizmetlerinden daha verimli faydalanabilmeleri adına Web TV’nin yayına başlaması çok önemli bir projedir. AK Parti ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, halkı için ne yaparsa en iyisini yapar. Bu uygulama Niğde Belediyesi’nin halkına verdiği değeri ve önemi göstermesi açısından da önemlidir” diye konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, Web TV’nin ardından kısa bir süre sonra  yayına geçecek olan Niğde Belediye Radyosu'nun da önemli bir hizmet olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)