Gültekin’den, pandeminin kahramanlarına ziyaret

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, hastanede tedavi gören hasatları ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

SAĞLIK 16.03.2021, 14:04 16.03.2021, 14:05
Gültekin’den, pandeminin kahramanlarına ziyaret

 

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, hastanede tedavi gören hasatları ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Pandemi nedeniyle canla başla görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutlayıp karanfil dağıttı. Milletvekili Gültekin, ziyaret sonrası yapımı devam eden 400 yataklı ek hastane inşaatını ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Gültekin, Koronavirüs ile mücadelemizde diğer ülkelere göre çok başarılı durumdayız. Bunun sebebi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm alanlarda olduğu gibi sağlık altyapımızdaki reformlar ve sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları ve üstün gayretleri sayesinde olmuştur. Tüm dünya Koronavirüsle kıvranırken Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte diğer ülkelere göre çok iyi durumdayız. Aldığımız tedbirler ve uygulamaya koyduğumuz programlar ile inşallah çok yakın zamanda eski günlerimize döneceğiz.

Niğde’nin projelerini yakından takip eden Sağlık Komisyonu Üyesi Gültekin: “Yapımı devam eden 400 yataklı ek hastane inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hastanenin yapımının hızla devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Niğde’nin sağlık altyapısının daha güçlü hale gelmesi için çalışanlarını sürdürdüklerini vurgulayan Gültekin, yakın zamanda yapımına başlanacak sağlık yatırımları ile de Niğde sağlık alanında marka bir şehir haline geleceğini ifade etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadelemizin kahramanları sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladık. Bir kez daha tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

 

 

 


Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)