Niğde’de 'Acil' Servislerin Durumu İçler Acısı

Mevsim geçişlerinde özellikle soğuk algınlığı ve grip hastalığının yoğun yaşandığı bu aylarda akşam saatlerinde hastanelerdeki acil servislerde yoğunluk tepkilere neden oldu. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil servisinde muayene sıraları her geçen gün artarken Müşade odalarında yer olmayınca sandalyeler üzerinde serum takarak sabahı etmek zorunda kaldılar.

SAĞLIK 26.12.2019, 16:58 17.01.2020, 12:11
Niğde’de 'Acil' Servislerin Durumu İçler Acısı

Mevsim geçişlerinde özellikle soğuk algınlığı ve grip hastalığının yoğun yaşandığı bu aylarda akşam saatlerinde hastanelerdeki acil servislerde yoğunluk tepkilere neden oldu. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil servisinde muayene sıraları her geçen gün artarken Müşade odalarında yer olmayınca sandalyeler üzerinde serum takarak sabahı etmek zorunda kaldılar.

Hasta Çocuklar içler acısı durumda

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil servisinde muayene sırasından vazgeçtiklerini ifade eden hasta yakınları muayene sonrasında Müşade odalarında yer kalmadığını ve koridorlarda ve sandalye üzerinde serum takmak suretiyle tedavilerini yaptırmak zorunda kaldıklarını ifade ederlerken yetkilileri göreve davet ettiler.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)