Ak Parti İl Başkanı Ömer Kılıç mazbatasını aldı

AK Parti Niğde İl Başkanlığı’na seçilen Ömer Kılıç, mazbatasını aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen 7. Olağan Kongre’de il başkanlığına seçilen Ömer Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği İl Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı.

SİYASET 11.02.2021, 17:40 13.02.2021, 07:11
Ak Parti İl Başkanı Ömer Kılıç mazbatasını aldı

 

AK Parti Niğde İl Başkanlığı’na seçilen Ömer Kılıç, mazbatasını aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen 7. Olağan Kongre’de il başkanlığına seçilen Ömer Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği İl  Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve belde başkanlarının da yer aldığı mazbata töreninde konuşan Başkan Ömer Kılıç, Ak Partide merkez ilçe başkanlığı ve il genel meclis üyeliği görevlerinden sonra il başkanı olarak seçilmekten gurur duyuyorum. Durmak yok yola devam edeceğiz. İlimizin sağlıktan turizme, turizmden eğitime her alanda yatırım yapılabilmesi için belediye başkanımızla, milletvekilimizle koordineli bir şekilde seçim çalışmalarını yürüterek Niğdeli hemşerilerimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Rabbim, tüm teşkilatlarımızla birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin” dedi.

Kılıç; “ Ak parti il başkanlığına 16 Ocak 2021 tarihi itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla Ak Parti İl başkanlığı görevine atanmıştım. 8 Şubat’ta kongremizi büyük bir coşku ile Pandemi kurallarına, maske ve mesafe kurallarına uyarak kongremizi gerçekleştirdik. Niğde’mize yakışır bir kongre gerçekleştirdik. Bugünde mazbatamızı almak için tüm teşkilat olarak il seçim kuruluna gelerek mazbatamızı aldık. Bu kutlu davada Niğde’mize hizmet edebilmek için bu kutlu yolda yürüyeceğiz. Tüm ak parti teşkilatı olarak Niğde’mize hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)