Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

31 Mart Mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala ilçemiz Bor'da Ak Parti seçim irtibat bürosu görkemli bir törenle açıldı.

SİYASET 23.02.2019, 18:52 23.02.2019, 18:56
Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

31 Mart Mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala ilçemiz Bor'da Ak Parti seçim irtibat bürosu görkemli bir törenle açıldı. 

Cumartesi günü saat 17:00'de yapılan açılışa Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, bugün ilçemizde seçim irtibat büromuzu açtık. Seçimlere kısa bir süre kala yoğun katılımın olması bizleri mutlu ediyor. Adayımız Serkan Baran'ı önce Allah'a, sonra da siz değerli Bor'lu hemşerilerime emanet ediyorum diye konuştu. 
Başkan Adayı Serkan Baran ise, "31 Mart 2019 yerel seçimleri için mensubu olduğum Ak Parti'den, liderimiz, Cumhurbaşkanımız, genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle aday olarak gösterildim. Adaylığımızın açıklanmasından bu yana gece gündüz demeden bizlere desteklerini sunan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Fakat daha yolun başındayız. Süreç kısaldıkça kapı kapı yedi gün yirmi dört saat ara vermeden elimizden gelen ne varsa tüm inancımızla partimizin ve teşkilatımızın desteğiyle bu seçimlerden Allah'ın izniyle galip çıkacağımıza inanıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdiye kadar memleketimiz için hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet, geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Doğduğum, doyduğum ve büyüdüğüm bu topraklara olan vefa borcum için aday oldum. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız bu yolda seçim sürecine girdiğimiz tüm gönülleri Allah'ın izni, sizlerin takdiriyle göreve geldikten sonra da yıkmadan, kırmadan daha fazla gönül kazanacağımızı ümit ediyorum. Düşüncelerimizi hayata geçirmek için projelerimiz, planlarımız var. Bu projelerimiz Bor'un sorunlarına çözüm olacak projelerdir. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim." diye konuştu.






Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (5)
Borlu 5 yıl önce
Vefa borcu varmış da doğduğu doyduğu topraklara neden Niğdede oturuyomuş bi de onu yazsaydınız keşke
Halk 5 yıl önce
Vekiller falan gelmiş başkanlardan geçilmiyo ama kalabalığa bak iktidar kalabalığı bu kadar mı
Yıldıray Akdoğan 5 yıl önce
Mevcut başkan Sıtkı bey i göremedik açılışta,ve bu konuda bir tek satır haber yapmıyorsunuz,
Bunun sebebi nedir Akparti borda ne yapmaya çalışıyor belediye başkanı ne yapıyor,
Bununla ilgili bi haber yaparsanız daha bir haber özelliği taşır
Avcıı 5 yıl önce
Borda oturmuyomuş diyosunuz ya bu adamın yanında calısan her adama kurban bayramında kurbanına kadar veriyor calıstırdıgı adamların hepsi borlu. Bu adam kadar milliyetci olsanız yeter