Bor 'Baran' Dedi

Dün ger­çek­leş­ti­ri­len ma­hal­li ida­re­ler se­çi­min­de Bor Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­nı Ak Parti adayı Ser­kan Baran ka­zan­dı.

SİYASET 31.03.2019, 21:21 01.04.2019, 09:25
Bor 'Baran' Dedi
Bor, dün 08:00-17:00 sa­at­le­ri ara­sın­da san­dık ba­şı­na gitti. İlçe­miz Bor Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı se­çim­le­rin­de beş par­ti­nin adayı ipi gö­ğüs­le­mek için ya­rış­tı. 
Bor ilçe mer­ke­zin­de 27 bin 988 va­tan­da­şın oy kul­lan­dı­ğı se­çim­ler­de Ak Parti adayı Ser­kan Baran, Bor Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­na se­çi­len isim oldu.
Kesin ol­ma­yan so­nuç­la­ra göre, Ak Parti Adayı Ser­kan Baran, 10 bin 500'e yakın oy ala­rak Bor Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ne se­çil­di. 
MHP adayı Mus­ta­fa Te­ci­mer ise, 9 bin oy aldı. Böy­le­ce Ser­kan Baran en yakın ra­ki­bi­ne yak­la­şık ola­rak bin 500 fark atmış oldu.
AK PARTİ'DE BÜYÜK COŞKU
Seçim so­nuç­la­rı­nın belli ol­ma­sın­dan sonra, Ak Parti seçim ir­ti­bat bü­ro­su önün­de top­la­nan va­tan­daş­lar, büyük coşku ya­şa­dı. Alana Ser­kan Baran'ın gel­me­siy­le coşku daha da ar­tar­ken, kut­la­ma­lar­da havai fişek gös­te­ri­si ger­çek­leş­ti­ril­di.
BARAN'DAN TE­ŞEK­KÜR
Ger­çek­leş­ti­ri­len se­çim­de Bor Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­na se­çi­len Ser­kan Baran, kut­la­ma­lar­da yap­tı­ğı açık­la­ma­lar­da her­ke­se te­şek­kür ede­rek, "Bugün çok önem­li bir se­çi­mi siz­le­rin des­te­ği ile ka­zan­dık. Yak­la­şık üç aydır gece gün­düz de­me­den bu par­ti­ye gönül ver­miş kar­deş­le­ri­miz­le ça­lı­şa­rak bu se­çim­den galip çıkan taraf olduk. Bu­gü­ne kadar biz­den des­te­ği­ni esir­ge­me­yen mil­let­ve­kil­le­ri­mi­ze, il baş­ka­nı­mı­za, ilçe baş­ka­nı­mı­za, ilçe yö­ne­ti­mi­mi­ze ve sü­rek­li ya­nı­mız­da olan Bor'lu hem­şe­ri­le­ri­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum. Hep be­ra­ber Bor için ça­lı­şa­ca­ğız ve bize ve­ri­len bu gö­re­ve layık ol­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız." dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)