CHP İl Başkanı Adem, Özkoç’un Yanındayız

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un basın açıklamasından sonrası linç kampanyası başlatanları şiddetle kınadığını belirterek, “Herkes bilsin ki sonuna kadar sayın Özkoç’un yanındayız” dedi.

SİYASET 05.03.2020, 16:57 13.03.2020, 18:36
CHP İl Başkanı Adem, Özkoç’un Yanındayız

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un basın açıklamasından sonrası linç kampanyası başlatanları şiddetle kınadığını belirterek, “Herkes bilsin ki sonuna kadar sayın Özkoç’un yanındayız” dedi.
Adem yapt
ığı yazılııklamada, “Sayın Özkoç’u basın açıklamasından sonrası linç kampanyası başlatanları şiddetle kınıyorum, herkes bilsin ki sonuna kadar sayın Özkoç’un yanındayız.

Geçmişte yapılan yanlışları anlattı diye mi kötü oldu? Biz mi dedik BOP projesinin eş başkanıyım diye? Biz mi dedik bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız olacak diye. Biz mi dedik ne istediler de vermedik diye, Genel merkezlerinden yazılmış gelen açıklamayı yapan, Sayın AKP Niğde il başkanı bu sözlerinin ucunun nereye gittiğine dikkat etmesi gerekirdi.

Bizim genel başkanımızın çocuğu mu çürük raporu alıp askere gitmedi, PKK ile görüşme yapıldığının ardından biz değil devlet yaptı diyen CHP’miydi?
Çözüm süreci adı altında teröristleri otobüslerin üzerinde bayram havasında yurda sokup pişman değilim demelerine rağmen yukardan gelen bir emir ile çadır mahkemelerde yargılayıp beraat ettirenler Chp’lilermiydi? Terörist başı, çocuk katili apoya, sayın denilmesini, terör örgütünün paçavrasının meydanlarda sallanmasını serbest bırakan, andımızın okunmasını yasaklayan, resmî kurumlardan T.C. yazısının kaldırılmasını emreden CHP miydi?

Katil Aponun mektubunu meydanlarda okutan CHP miydi? Yerel seçimlerde televizyon kanallarına PKK’lı Osman Öcalan’ı çıkarıp AKP ye oy istemesine CHP mi izin verdi? Fetö borsası olduğundan bahsediliyor Kimseden çıt çıkmadı.

Biz CHP’liler her daim, her alanda fetö ile mücadele ederken siz 17-25 Aralıktan sonra mı akıllandınız? Irak emperyalist ABD tarafından işgal edilmesine alkış tutan CHP miydi? Irak’ta milyonlarca Müslümanın öldürüldü görmezden gelen CHP miydi, Irak teskeresi çıksın, ABD daha kolay işgal etsin diyen CHP miydi? PYD li teröristleri ülkemiz içerisinden Suriye ye bayram şenliğinde konvoylar halinde geçmesini sağlayan CHP miydi?

Mecliste partilerin ortak kararı ile Suriye teskeresine evet denilmesinden sonra Fırat’ın doğusunda ki DYP’li teröristlere operasyon yapmayan CHP miydi veya Genel başkanımız mıydı? Onun için sayın AKP Niğde il başkanına kendisine gönderilen yazıları okumadan önce iyice düşünüp sonra okumasını tavsiye ederim.

Biz CHP’liler ülkemiz için kanının son damlasına kadar mücadele etmekten asla çekinmeyen, hiçbir terör örgütüne asla geçit vermeyecek ve ölümüne edecek kişileriz onun içindir ki sayın Özkoç yalnız değildir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

takipçi satın al

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)