Demir, Yeniden Aday

İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Kongresi 7 Mart 2020 Cumartesi günü saat 10:00’da Niğde Hüdavent Hatun Sosyal Salonunda gerçekleştirilecek.

SİYASET 03.03.2020, 15:51 03.03.2020, 15:52
Demir, Yeniden Aday

İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Kongresi 7 Mart 2020 Cumartesi günü saat 10:00’da Niğde Hüdavent Hatun Sosyal Salonunda gerçekleştirilecek.

UZUN’DAN KONGRE DAVETİ

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, 7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Merkez İlçe Başkanlığı kongresine bütün Niğde halkını davet ettiklerini belirterek, mevcut merkez ilçe başkanı Selçuk Demir’in yeniden aday olduğunu söyledi. İdlib şehitlerinin ailelerine başsağlığı ve yaralı Mehmetçiklere acil şifalar diliyorum diyen Uzun, “Kongrelerimizi oldukça demokratik bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Hafta sonu yapılacak olan 2. Olağan Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

SELÇUK DEMİR YENİDEN ADAY

Yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu belirten İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, “2018 yılı aralık ayından beri sürdürmekte olduğumuz görevimize kongremizde yeniden talibim. Yönetim kurulumuza yeni arkadaşlarımızı da dahil ediyoruz. Bu süreçte oldukça başarılı bir üye kazanım çalışmalarımda gerçekleştirdik. Umarım 7 Mart tarihi itibariyle yine yeniden güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İNAN, ZAMAN BİRLİK ZAMANI
Kongre davetinin ardından Selçuk Demir ile devam etmek istediklerini de sözlerine ekleyen Mümin İnan, Suriye de yaşananlara da değinerek “Geçtiğimiz gün Mehmetçiklerimize karşı düzenlenen ve hala bölgede tehdit unsuru olan rejim taraflarına karşı gerçekleşen her türlü müdahale ye İYİ Parti ailesi olarak destek verdiğimizi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi duyurmuştu. Önceliğimiz vatan ve milletimizdir. Bu süreçte bizlerde üzerimize düşen her türlü hassasiyeti dile getirmeye ve birlik dili kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)