Gürer, “yerel sorunlara çözüm üreteceğiz”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çiftlik ilçesi ile ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek partisinin belediye başkan adayları ve il genel meclisi üyesi adayları için destek istedi.

SİYASET 27.03.2019, 16:50 27.03.2019, 16:54
Gürer, “yerel sorunlara çözüm üreteceğiz”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çiftlik ilçesi ile ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek partisinin belediye başkan adayları ve il genel meclisi üyesi adayları için destek istedi.

İlçe merkezinin yanı sıra Azatlı, Bozköy ve Divarlı kasabaları  ile Şeyhler, Kula, Asmasız, Ramat’ta vatandaşlarla  buluşan Gürer, gittiği yerlerde coşkuyla karşılandı. Gürer, “Çiftlik ilçemiz kararını vermiş, köylerimiz, kasabalarımız kararını vermiş; Mart’ın sonu bahar” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çiftlik ilçe merkezinde Belediye Başkan Adayı Ramazan Taş ve il genel meclisi üyesi adaylarıyla birlikte  düzenlenen toplantılarda konuştu. Gürer, akşam saatlerinde ise seçim bürosunu ziyaret ederek coşkulu kalabalığa hitap etti. 

Gürer ve beraberindeki heyet gün içerisinde de Azatlı beldesinde partisinin belediye başkan adayı Mehmet Akpınar’a, Bozköy beldesinde Yalçın Tekeli’ye, Divarlı beldesinde de Ercan Çavdar’a destek istedi. 

Çiftlik ilçesine bağlı Şeyhler, Kula, Asmasız, Ramat’tı  ziyaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, gittiği her yerleşim biriminde vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Adeta miting havasında geçen ziyaretlerinde CHP’li belediye başkan adayları ve il genel meclisi üyesi adayları için destek isteyen Gürer, “Niğde’mizin her bölgesinde olduğu gibi Çiftlik ilçemiz ve bu ilçemize bağlı köy ve kasabalarda partimizin adaylarına büyük bir teveccühün olduğunu görebiliyoruz. İlçelerimiz, kasabalarımız ve köylerimiz kararını vermiş. 31 Mart’ta sandığa gidecek olan Çiftlik halkı şimdiden ‘Mart’ın sonu bahar’ diyor” ifadelerini kullandı. 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, gecenin geç saatlerine kadar süren Çiftlik ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Çiftlik ilçemizde ve ilçemize bağlı köy ve kasabalarımızda gerçekten çok büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Köylümüz, çiftçimiz, esnafımız, onların sorunlarını gündeme getirmemiz, çözüm için takipçi olmamız, onların sesi olmamız nedeniyle adeta bizi bağrına basıyor. Ben gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı Çiftlikli tüm hemşerilerime şahsım ve partim adına çok teşekkür ediyorum. Bu ilgi ve alakanın 31 Mart’ta sandığa da yansıyacağını biliyorum” diye konuştu.

Gürer, çiftçinin, işçinin, işsizin memurun, emeklinin, engellinin… Her kesimin sorunlu olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “İktidar bu sorunu görmüyor. Yerel seçimde oylarınızla sorunların varlığını iktidara gösterin” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)