İYİ Parti Altunhisar İlçe Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Niğde teşkilatı Niğde İl kongresi öncesinde ilçelerde kongre sürecini tamamladı.

SİYASET 16.03.2020, 16:34 16.03.2020, 16:36
İYİ Parti Altunhisar İlçe Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Niğde teşkilatı Niğde İl kongresi öncesinde ilçelerde kongre sürecini tamamladı.

İYİ Parti ilçe kongreleri kapsamında Altunhisar İlçe Kongresi yapıldı. İYİ Parti Altunhisar İlçe Kongresinde tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut Başkan Durmuş Acer yeniden seçilerek güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede tüm şehitlerimiz için dualar okundu. Altunhisar İlçe Kongresine, İYİ Parti Merkez Danışma Kurulu Üyesi, Niğde Belediyesi Eski Başkanı ve 23. Dönem Niğde Milletvekili Mümin İnan, Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.  

İYİ Parti olarak her geçen gün büyümeye devam ettiklerinin altını çizen Mümin İnan; “Üye katılım ve vatandaşlarımızın teveccühü gözle görülür derecede artmaya devam ediyor. Bu konuda mücadelemizi sürdürmede de kararlıyız” dedi.
İYİ Parti tüm Türkiye’ye ve Türk Milletine adeta umut olduğunu, günümüzde esnafın, işçinin, öğrencilerin, ailelerin, her bireyin tüm sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade eden İl Başkanı İbrahim Uzun, “Yaşanılması nerdeyse oldukça zor bir hal alan bu zamanda geleceğe umutla bakan vatandaşlarımızı refaha ulaştırmaya söz verdik mücadelemizi de sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kongrenin ardından İYİ Parti Altunhisar İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Durmuş Acer, partililere teşekkür etti.

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)