Mhp Bor Teşkilatı'nda Görev Değişikliği

MHP Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş görevini Yönetim Kurulu Üyelerinden İş Adamı Uğur Zorlu'ya devretti.

SİYASET 12.07.2019, 18:12 12.07.2019, 18:16
Mhp Bor Teşkilatı'nda Görev Değişikliği

MHP Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş görevini Yönetim Kurulu Üyelerinden İş Adamı Uğur Zorlu'ya devretti.

 

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 20.00'de gerçekleştirilen devir teslim törenine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cumali İnce ve il yönetim kurulu üyeleri,Bor İlçe başkanlığını devir eden Nazmi Konuş ve Başkanlığı devralan Uğur Zorlu, MHP İl Genel Meclis Üyesi Cem Görgün,ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanış ıra bir çok partili de katıldı.

 

İlçe Başkanlığını devreden Nazmi Konuş,programda yaptığı konuşmada ,halihazırda çalıştığı kamu görevi ile ilgili gerçekleştirilen 'çalışanların siyasi hayatına devam edemeyeceği 'düzenlemesi sebebi ile ilçe başkanlığına devam edemediğini bu sebeple de görevden ayrıldığını,il veilçe yönetim kuruluna gerek seçimlerde gerekse parti görevlerindeki özverili ve fedakarane çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

Nazmi Konuş sonrası ,MHP İl Başkanı Cumali İnce ise,Nazmi Konuş ve yönetimindeki ilçe teşkilatının çalışmalarını takdir ettiğini belirterek,yönetim kurulu üyeleri ve partililere hitaben,parti yönetmelik ve tüzüğüne uygun gerçekleştirilen devir teslim prosedürünü ve izlenen süreci anlattı.İl Başkanı İnce partililerine ve yeni İlçe Başkanına başarılar diledi.

 

İl Başkanı İnce'den sonra ,İlçe Başkanlığına atanarak devir teslim alan Uğur Zorlu şunları söyledi;

 

"M.H.P'de hangi görev olursa olsun yapmak en büyük onur ve şereftir.Bunu ifade etmek isterim.Bunun yanında Sayın İl Başkanım Cumali İnce beyefendiye,yanımızd duran ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah'ın izniyle bu saatten sonra birlik ve beraberlik içerisinde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Üzerimize düşen görev neyse daha fazlasını daha gayretli bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi için Genel Başkanımız Liderimiz Devlet  Bahçeli beyefendi için son nefesimize kadar gideceğimize burada hepinizin huzurunda söz veriyor, teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)