Milletvekili Ergun; 365 gün başımızın tacısınız

Ak Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

SİYASET 08.03.2021, 10:07 08.03.2021, 10:10
Milletvekili Ergun; 365 gün başımızın tacısınız


Ak Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

Milletvekili Ergun mesajında analarımız, kardeşlerimiz, kızlarımız başımızın tacıdır, sadece bir gün değil 365 gün Kadınlar Günü’dür dedi.
 
Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun; “Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, sevgi, fedakârlık ve hoşgörünün sembolü olan kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Gerek inancımızda, gerek kadim geleneklerimizde saygın bir yeri bulunan kadınlarımızın sosyal ve siyasal hayatta daha ileri konumlarda yer almalarının müspet sonuçları yetiştirdikleri nesillere de aksedecek ve aziz milletimiz yürümekte olduğu muasır medeniyet yolunda daha emin adımlar atabilecektir.
Aslında bizim için  bizim değerlerimizde kadınlarımız sadece bir gün değil 365 gün onların hakkını emeğini değerini hergün yaşarken farkederek yaşamak daha anlamlı bir Kadınlar Günü olur diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
ONLAR ANNEDİR
 
Ergun; “Çünkü bizim için kadınlar sadece kadın değil onlar annedir,onlar Dünya’nın en zarif insanlarıdır,onlar şefkatin merhametin eşsiz değerleridir. Onlar annedir. Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü tebrik ederken kadınlarımızın bizim baş tacımız olduğunu toplumun en temel dinamiklerinden olduğunu hatırlayarak 365 günü kadınlar günü olarak bilmek yaşamak hissetmek dileği ile tüm kadınlarımızın kadınlar günün tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)