Milletvekili Ergun İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Niğde İl Genel Meclisinin 2020 yılı Ağustos ayı olağan toplantısı ikinci birleşim gündem maddeleri İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’nın başkanlığında görüşülerek karara bağlandı.

SİYASET 05.08.2020, 17:27 05.08.2020, 17:28
Milletvekili Ergun İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı



Niğde İl Genel Meclisinin 2020 yılı Ağustos ayı olağan toplantısı ikinci birleşim gündem maddeleri İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’nın başkanlığında görüşülerek karara bağlandı. İl Genel Meclisi toplantısına Ak Parti milletvekili Yavuz Ergun’de katılarak meclis üyelerine Niğde’ye yapılan yatırımlarla ilgili ve yeni projeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

İl Genel meclis başkanı Bülent Küçüktuna başkanlığında yapılan toplantıya katılarak Niğde’ye yapılacak olan projeler ve güncel konular hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ak parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, “İl Genel Meclisi Üyelerimiz ile bir araya geldik, Niğde’mize yapılan yatırımlarla ilgili ve yeni projelerimizi istişare ettik. Her daim başarılı çalışmaları ile hizmet çıtasını sürekli yükselten İl Özel İdaremize ve İl Genel Meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)