Milletvekili Ergun’dan Bor'a Yeni FTR Müjdesi

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun Bor’a yapılacak yeni Fizik Tedavi Hastanesinin 2021 yatırım planına alındığını belirterek açıklamalarda bulundu.

SİYASET 17.01.2021, 12:09 17.01.2021, 12:13
Milletvekili Ergun’dan Bor'a Yeni FTR Müjdesi


Uzun zamandır takip ettiğini ve geçen hafta da sağlık bakanlığı ile görüşme gerçekleştirdiğini belirten Milletvekili Yavuz Ergun: “Bor ilçemizde bulunan eski Fizik Tedavi Hastanemiz ihtiyaçları karşılayamıyor ve ekonomik olarak ömrünü tamamlamıştı. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne arsa tahsisi dahil çalışmalarını tamamladığımız 250 yatak kapasiteli yeni Fizik Tedavi Hastanemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 2021 yatırım bütçesinde yerini aldı” dedi.
 

Niğde’nin sağlık alanında yeni yatırımlarla birlikte şahlandığı bir yıl olduğunu dile getiren Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun: “Geçtiğimiz yıl 400 Yataklı ek binamızın inşaatına Niğde devlet hastanemizin yanında başladık son hız devam ediyor, yeni sağlık ocaklarımızın inşaatı tamamlandı, Diş Fakültemizin kurulmasından sonra 56 Ünitelik Diş hastanemizin de bu yıl inşaatına başlayacağız inşallah. Yeni Fizik Tedavi Hastanesi inşaatımız için bu yıl 17.5 Milyon ödenek ayrıldı Nisan ayı gibi Proje ihalesine çıkarak projesi tamamlanacak ve en kısa sürede inşaat aşamasına gelecek. Niğde’mizin hiçbir şeyden eksik kalmaması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya ve Bakan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (2)
KEMAL UZ 3 yıl önce
BASTA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ OLMAK ÜZERE SAGLIK BAKANI MIZA MILLET VEKİLLERİMIZE BUTUN EMEGI GECENLERE COK TESEKKURLEREDERIM SEVGİLERIMLE SELAMLARIMI SUNARAIM
Hayrettin Şenluk 3 yıl önce
Başta cumhurbaşkanımız sağlık bakanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere ilçemiz adına teşekkür ediyorum