Milletvekili Gültekin’den Öğretmenler Gününde Müjde

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Ecz. Selim Gültekin, 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada Öğretmenler Gününde Niğde’ye yeni Öğretmenevinin yapılacağının müjdesini verdi.

SİYASET 24.11.2020, 15:42 24.11.2020, 15:45
Milletvekili Gültekin’den Öğretmenler Gününde Müjde

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Ecz. Selim Gültekin, 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada Öğretmenler Gününde Niğde’ye yeni Öğretmenevinin yapılacağının müjdesini verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Gültekin: “Bizlerin yetişmesinde çok büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Bu anlamlı günde Niğde’mize yakışan eli öpülesi kıymetli öğretmenlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni modern öğretmenevimizin ihalesini yakın zamanda yaparak, Niğde’mize ve öğretmenlerimizin hizmetine sunacağımızın müjdesini de buradan vermek istiyorum.” Dedi.

“Öğretmenlik sadece eğitim, öğretim değildir”

Bende bir öğretmen çocuğu olarak 24 Kasım’ı farklı yaşama şansım oldu. Öğretmenlerimiz, sadece eğitim ve öğretim sürecinde değil, her zaman bilgileri ve tecrübeleriyle çocuklarımızı gençlerimizi geleceğe hazırlamada en büyük rol model olmuşlardır. Dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin dinamik, açık fikirli, üretken, aynı zamanda da sorumlu fertler olarak yetiştirilmesinde öğretmenlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Kendini yetiştiren geleceği tasarlayan ve yön veren ufku açık öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarak aydınlık yolda yürümeye devam edecektir.

“2023 Eğitim Vizyonumuzun yürümesinde ve başarılı olmasında en büyük katkıyı öğretmenlerimiz verecek”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize bizleri taşıyacak olan gücümüz, geçmişini bilen, değerlerimizi özümsemiş, ilim irfan sahibi, çalışkan ve sorumluluk bilincinde olan nesillerimizdir. Ülkemizin hayallerini hedeflere, hedeflerini gerçeğe dönüştürme mücadelemizde en büyük güç kaynağımız; nitelikli, özgüveni yüksek, millî ve manevi değerlerimizle donatılmış nesillerimizdir. Bu nesillerde siz değerli öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir.

“Öğretmenlerimiz ışığımızdır”

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla öğretmenlerimiz de çok zor günler geçirdiler. Artan virüs nedeniyle okullarımızda dönem sonuna kadar yüz yüze eğitime ara verildi. Öğretmenlerimizin uzaktan eğitim ile öğrencilerinin derslerinden geri kalmaması için canla başla çalıştıklarına bizzat şehit oluyoruz. İnşallah en kısa sürede salgından kurtulup öğretmenlerimiz de öğrencilerine kavuşacaklar.  Haklarını hiçbir zaman ödemeyeceğimiz öğretmenlerimiz için bizlerde her açıdan onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmaya, huzur ve refah içinde yaşamaları için çalışmaya devam ediyoruz. Yeni modern öğretmenevimizi de yakın zamanda tamamlayarak, değerli öğretmenlerimizin hizmetine sunacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle, millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, ülkemizin her köşesinde fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)