Peşin: Yeniden Aday Olmayacağım

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, gerçekleştirilecek olan 7. olağan il kongresinde yeniden aday olmayacağını açıkladı.

SİYASET 28.12.2020, 14:15 31.01.2021, 14:11
Peşin: Yeniden Aday Olmayacağım


Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, gerçekleştirilecek olan 7. olağan il kongresinde yeniden aday olmayacağını açıkladı. 
Peşin, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İl Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım. 

Yapılacak kongreye kadar görevimize devam edip inşallah kongre günü de bayrağı bir başka dava arkadaşımıza devredeceğim.

Görev aldığım tüm STK’larda, Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı, İl Genel Meclis Başkanlığı ve 3,5 yıllık Ak Parti İl Başkanlığım sürecinde Niğde’miz için gece gündüz, Mahalle Mahalle, köy köy, Belde Belde, ilçe İlçe her yeri karış karış gezerek milletimizin derdiyle dertlenmeye, İlimize hizmet ve yatırımların gelmesi için çalıştık, aynı heyecan ve gayretle bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğiz. 

Ak Partide yönetim kadrolarında ilk görev aldığım 2011 yılından bu güne kadar fiili olarak görev aldığım 1 halk oylaması, 2 Cumhurbaşkanlığı Seçimi, 4 Genel Seçim ve 2 Yerel Seçimde yoğun ve planlı bir çalışma ile hamdolsun partimizin bayrağını İlimizde dalgalandırmaya devam ettik, bu sayede Niğdeli hemşehrilerimizi AK hizmetlerden mahrum etmedik.

Bugünden itibaren her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda inandığım yolda durmadan yürümeye devam edeceğim.

02.10.2017 Tarihinde İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdii eden, 13.01.2018 tarihinde yapılan  6. Olağan Kongrede yeniden İl Başkanı olarak seçilmemi sağlayan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen dünya lideri, mazlum ve mağdurların gür sesi, Türkiye’nin Mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’a; tüm çalışmalarımızda yanımızda olan ve her daim önce teşkilatımız diyen Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn Erkan KANDEMİR’e, Teşkilat Başkan Yardımcımız İç Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sn Halis DALKILIÇ’a, Niğde İl Koordinatörümüz Sn Mustafa Şükrü NAZLI’ya,  Milletvekillerimize, aktif siyasete başladığım ilk günden bu güne kadar sürekli olarak yanımda olan, aldığım her kararı sorgulamadan destekleyen çok kıymetli eşim Mukaddes Hanıma ve çocuklarım Ramazan ve Ayşeme; evlatları olmaktan her zaman onur duyduğum anne ve babama, dost ve akrabalarıma, birlikte çalıştığımız İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Belediye ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize, partimiz kurulduğu günden bu güne görev almış İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, hülasa sandık müşahitliğinden yönetim kuruluna kadar görev almış tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm seçimlerde her ne olursa olsun partimize ve Genel Başkanımıza en yüksek desteği veren, gönül kapılarını sonuna kadar bizlere açan Niğde’li hemşehrilerimize, ilimize hizmet etmek için birlikte çalıştığımız her daim istişareler yaptığımız tüm kamu yöneticilerimiz ve kamu çalışanlarımıza, esnaf ve işadamlarımıza vatandaşlarımızla aramızda köprü olan kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ederim.  Niğdeli hemşerilerimden helallik ve dua talep ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Hayvan üreticisi 3 yıl önce
Ben sana hakkımı helal etmiyorum