Tecimer Meclis Üyesi Adaylarıyla Buluştu

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

SİYASET 26.02.2019, 17:09 26.02.2019, 17:23
Tecimer Meclis Üyesi Adaylarıyla Buluştu
MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimine kısa bir süre kala MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, il genel ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte durum değerlendirmesinde bulundu. 
İstasyon Caddesinde bulunan seçim irtibat bürosunda il genel ve belediye meclis üyesi adaylarıyla buluşan başkan adayı Tecimer, 31 Mart akşamı Bor Belediyesinin ehline geçeceğini söyledi. MHP İl genel ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Bor'u yönetmeye hazır olduklarını, bu doğrultuda da çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Adayı Mustafa Tecimer; "Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçemizde İl genel ve Belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte kordineli bir şekilde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bor için çalışmaktan yılmayan bir ekiple bu yola çıktık. Gece gündüz demeden bu davaya gönül vermiş, hizmet etmiş arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle çalışarak Bor'un yeniden ehline geçmesi için çaba sarf ediyoruz. İnanıyoruz ki Bor'lu hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü  ile 31 Mart akşamı seçimlerden zaferle çıkacağız. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak il genel ve belediye meclis üyesi adaylarımızla Bor'u yeniden yönetmeye hazırız." diye konuştu. 
MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, ayrıca bu zamana kadar kendilerine gösterilen destek için vatandaşlara teşekkür etti.





Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Asi borlu 5 yıl önce
MaşAllah ekıbe