Başkan Baran sporcunun her zaman yanında

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, 2 yıldır tek başına destek verdiği Niğde’nin gururu Milli atlet Şevval Özdoğan’ı makamında ağırlayarak antrenman saati hediye etti.

SPOR 04.05.2021, 13:12 28.05.2021, 11:35
Başkan Baran sporcunun her zaman yanında



Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, 2 yıldır tek başına destek verdiği Niğde’nin gururu Milli atlet Şevval Özdoğan’ı makamında ağırlayarak antrenman saati hediye etti.

"ŞEVVAL İLE GURUR DUYUYORUZ"

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Şevval Özdoğan'ın başarıya doymadığını söyledi. Başkan Baran; "Şevval kızımız Niğde'mizin gururu. Elde ettiği başarılar artık bizde alışkanlık haline geldi. Yakaladığı başarılar gerçekten Niğde'mizin ismini duyurmaya başladı. Kendisi hocamızla beraber önümüzdeki Avrupa Şampiyonasında ismini önce Avrupa'ya, sonra dünya şampiyonasında, en sonda Olimpiyat oyunlarında duyuracak. Hedefimiz bu şekilde. Biz çok mutluyuz. Şevval'in hem sporculuğunu, hem kişiliğini, hem de ahlakını sonuna kadar destekliyoruz. Allah, inşallah Şevval'lerin sayısını artırsın. Şevval'e bir sözümüz vardı, kendisine bir antrenman saati hediye edecektik. Sayın Bakanımızın geldiğinde de biz bu sözü vermiştik. Şevval bir kez daha Türk bayrağımızı göndere çektirecek ve bizde ondan sonra hediyemizi takdim edeceğiz demiştik. İnşallah bu saatle birlikte kendisinden daha büyük başarılara imza atmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

"HOCAMIZIN DA EMEĞİ ÇOK BÜYÜK"

Şevval'in başarıların arkasında hocamızın da büyük bir emeği var diye konuşan Başkan Serkan Baran, "Burada hocamızın da emeği çok büyük. Şevval'in antrenmanlarında her zaman yanında, kendisini hiç bir zaman yalnız bırakmıyor. Kendisine de bu yüzden çok teşekkür ediyorum." dedi.

BARAN'DAN GÖNDERME!

Başkan Baran, Şevval Özdoğan'ın Bor ve Niğde için gurur kaynağı olduğunu belirterek; "Bizler Şevval kızımıza sürekli olarak destek olmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da kendisinden desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Şevval’imize Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü de inşallah bizim kadar sahip çıkar bizde mutlu oluruz” şeklinde konuştu.

BARAN: "ŞEVVAL BAŞARIYA DOYMUYOR"

Maşallah Şevval kızımız başarıya doymuyor diye konuşan Serkan Baran; "1-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında Mersin'de yapılan Olimpik deneme yarışmalarında Şevval Özdoğan bir Dünya Barajı daha elde etti. 1500 metreyi 4 dk 27sn’de koşarak üstün bir başarı göstererek Dünya Gençler Barajını aşan iki Türk atletten biri oldu. Estonya'da yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonasında 3000 Metre Engelli’den sonra Ağustos ayında yine Kenya'da 1500 metrede ülkemizi temsil edecek. Seninle gurur duyuyoruz, Rabbim başarılarını daim etsin." ifadelerini kullandı.

Milli atlet Şevval Özdoğan ise, antrenman saati hediyesi için Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'a teşekkür ederek, kendisine milli takım forması hediye etti.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)