Niğde Belediyespor, Fethiye’ye Bileniyor

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Niğde Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fethiyespor için hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 31.10.2017, 17:30 19.01.2021, 08:04
Niğde Belediyespor, Fethiye’ye Bileniyor

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Niğde Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fethiyespor için hazırlıklarını sürdürüyor.
Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, ligin ilk iki maçında aldığımız yenilgi sonrası geride bıraktığımız 8 maçta yenilmedik. Fethiyespor  ile 5 Şubat stadında kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Fethiye spor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde Fethiye spor ile oynayacağımız maç için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta hem Türkiye Ziraat kupası maçını oynadık ve aradın üç gün sonra da lig maçına çıktık. Deplasman oynadığımız Pendik spor ile 2-2 berabere kaldık. Hafta sonu oynayacağımız maçta hedefimiz mutlak galibiyettir” dedi.

Yavuz şöyle devam etti: "Fethiye spor takımı zorlu bir rakip olduğu gibi ligdeki bütün takımlar zordur. Biz rakibimizi iyi tanımak için maçlarını izliyoruz ve zayıf taraflarını çözüp ona göre biz de takım olarak Casino Siteleri 2021 Yeni Giriş kendimize bir yol çiziyoruz. Ligin ilk başlarında Niğde Belediyespor'u grupta bulunan takımlar zayıf görüyorlardı. Ancak görüyorum ki grubumuzdaki takımlar Niğde Belediyespor'un zayıf bir takım olmadığını gördü. Bizim takım olarak oyun felsefemiz maçın son dakikasına kadar mücadele eden koşan bir takım olmaktı ve bunu da başardık. Niğde Belediyespor olarak grubumuzda bulunan bütün takımları yenecek güçteyiz ve yenmesek de yenilmeyecek güçteyiz. Bizi hafife alan takımların korkulu rüyası olacağız. Niğde Belediyespor olarak geride bıraktığımız 10 maçta sadece 2 maçta yenildik ve 8 maçtır yenilmiyoruz ve Fethiye sporu da yenerek bu yenilmezlik serimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)