Niğdeli tekvandocular şampiyonaya katılmak için sponsor arıyor

İstanbul’da 10-16/Mart2021tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye 8. Uluslararası TaekwondoOpen Şampiyonası’na 50 ülkeden yaklaşık 1500 sporcu katılacaktır.

SPOR 08.03.2021, 16:49 30.09.2021, 18:14
Niğdeli tekvandocular şampiyonaya katılmak için sponsor arıyor



İstanbul’da 10-16/Mart2021tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye 8. Uluslararası TaekwondoOpen Şampiyonası’na 50 ülkeden yaklaşık 1500 sporcu katılacaktır.

Niğde’de faaliyet gösteren Dünya Spor Kulübü yapılacak olan şampiyonaya hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonaya 8 sporcu ile katılmayı hedefleyen kulüp Niğde’yi ve ülkemizi temsil edebilmek için kendilerine sponsor arıyorlar.

Eğitici spor kulübü pozisyonunda 1 haftalık gidiş-dönüş ve konaklama bedellerinin karşılama imkânlarının çok zor olacağını belirten; Dünya spor kulübü antrenörü Orhan İnan; “Niğde’mizi ve Ülkemizi temsil edebilmek ve olimpiyatlara girebilmek için sporcuların belli bir puan toplaması gerekiyor bu şampiyona da sporcuların puan toplayacağı bir turnuvadır. İstanbul’da 10-16/Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak olan bu müsabakanın önemi (G1) Olimpiyatlara puan toplama turnuvasıdır. Bu turnuvaya uzun süredir sporcularımız düzenli ve güzel bir şekilde hazırlandılar. Pandemi sürecinde olmamıza rağmen tüm tedbirleri alarak günde çift idman yaparak gerek sporcularımın gerek ailelerinin destekleri ile çok ciddi bir şekilde hazırlandık hedefimiz bu turnuvada şampiyon olmak. Turnuvanın uluslararası olması, hem de olimpiyatlara puan toplaması nedeniyle bu turnuvanın maliyeti yüksektir, bu nedenle sporcularımıza resmi ve özel kurum ve kuruluşlardan sponsorluk bekliyoruz. Destek olunsun, sporcularımız Niğde’mizi ülkemizde ve dünyada temsil etsinler. “ dedi.

Niğde’de 200 sporcu ile faaliyet gösteren, 20 Türkiye Şampiyonu, 12 Avrupa 2. si sporcusu bulunan ve bir çok başarıya imza atan Dünya Spor Kulübünden Türkiye Açık TaekwondoŞampiyonası’nakatılması planlanan sporcular ise şu şekilde.Yıldızlarda;  Ahmet çapacı 33 kg, Mehmet Efe Avşar 41 kg, Mahmut inan 49 kg, Resul Yavuz 57 kg, Rüveyda sultan oral 59 kg, gençlerde ise; Muhammet Talha Dibek 59kg, Salih Yel 63kg,  Abdülkadir inan 63kg.olarak belirlendi.

casino siteleri

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)