Öğrencilerden 105 Madalya

Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında katılmış olduğu spor yarışmalarında 105 madalya kazandılar.

SPOR 27.02.2020, 17:17 02.06.2020, 21:41
Öğrencilerden 105 Madalya

Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında katılmış olduğu spor yarışmalarında 105 madalya kazandılar.

Futbol, Taekwon-do, Boks, Güreş, Halter ve Bilek Güreşi branşlarında yarışmalara katılan Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okullarının adını 105 defa kürsüye çıkıp madalya almak için anons ettirdiler.
45 ALTIN 48 GÜMÜŞ 12 BRONZ 
Beden Eğitimi Öğretmenleri Ufuk Şimşek ve Fatih Ulukan’ın yönetiminde yarışmalara hazırlanan öğrenciler 45 tane altın 48 tane gümüş ve 12 tane bronz madalya kazanan Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okullarında idareci ve öğretmenler tarafından büyük bir sevinç ve gururla karşılandılar.
Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik forex siteleri Anadolu Lisesi Okul Müdürü Harun Kısacık; 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında Futbol, Taekwondo, Boks, Güreş, Halter ve Bilek Güreşi branşlarında yarışmalara katıldık. 105 madalya kazanıp okulumuzun adını kürsülerde anons ettirmekten mutluluk duyduk. 300’e yakın öğrencimiz okul takımlarında ya da kulüplerde çeşitli spor branşları ile uğraşmaktadır. Sporla uğraşıp kötü alışkanlıklardan uzak duran, sporla yaşayıp sporca düşünen öğrencilerimiz ülkemizin geleceği açısından önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Ben sporcunun zeki,  çevik aynı zamanda da ahlaklısını severim’’ sözlerine yakışır öğrenciler yetiştirmekten kıvanç duyuyoruz. Okul takımlarımızın başarısı için Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ile sürekli koordine halindeyiz. İhtiyaç olan araç gereç gibi teknik destekleri veriyoruz. Bütün yarışmalarda yanlarında olup sevinçleri birlikte paylaşıyoruz. Okul takımlarında yer alıp mezun olan öğrencilerimizden Spor Akademisini kazanan öğrencilerimiz var. Bu durum mesleki açıdan da anlamlıdır. Bu başarılara ulaşmamızda Okul takımlarımızın çalıştırılması ve koordinesini yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Şimşek ve Fatih Ulukan’a teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)