Salon Sporları Atölyeleri Açılmaya Devam Ediyor

Niğde Nezihe ve Tahsin Kitapçı İlkokulu Kapalı Salon Sporları Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

SPOR 11.03.2020, 17:01 02.09.2021, 07:16
Salon Sporları Atölyeleri Açılmaya Devam Ediyor

Niğde Nezihe ve Tahsin Kitapçı İlkokulu Kapalı Salon Sporları Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 Eğitimi Vizyonu’nda yer alan ve tüm okullarda kurulması hedeflenen, öğrencilerin tasarlama ve uygulama becerilerini geliştirecek tasarım beceri atölyelerinin kurulma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Şenel ve Sezai Demirhan ile Niğde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Altunok tarafından Nezihe ve Tahsin Kitapçı İlkokulu Kapalı Salan Sporları Atölyesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Niğde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şenel, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 eğitim vizyonunun temel amaçlarından birinin çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış bireyler yetiştirmek olduğunu belirterek, bu temel hedef kapsamında tüm okullarda öğrencilerin yaşam becerileri edinebilecekleri, küçük yaştan itibaren mesleki yeteneklerini betist giriş keşfedebilecekleri ortamlar oluşturma gayretinde olduklarını söyledi.

Tasarım-Beceri Atölyeleri çalışmalarının diğer yapılacak atölye çalışmaları için örnek teşkil ettiğini belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şenel, emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)