BAYAT KÖYÜNDE SİLAHLI KAVGA ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Bayat köyünde silahlı kavga 2 ölü 8 yaralı

GÜNDEM 28.05.2019, 19:09 29.05.2019, 07:14
BAYAT KÖYÜNDE SİLAHLI KAVGA ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Bayat koyunde silahlı arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yukseldi
Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Edinilen bilgiye göre, Bayat köyü meydanında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışma çıktı. Çatışmada bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Mediha D., Fehim K., Adem K., Cumali K., Mehmet K. ile ismi belirlemeyen 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Fehim K. de yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay sonrası çok sayıda Jandarma ve polis sevk edilirken, olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı. Bölgeye gelen İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş ve Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ inceleme yaptı.
Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan aciklama yapıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapilan açıklamada, Niğde ili Bor ilçesi Bayat köyünde saat 18:30 sularında tarla konusundan kaynaklı bir sebeple,  iki grup aile arasında çıkan silahlı çatışma sonucunda,  şu an itibari ile 3 kişi hayatını kaybetmiş, 7  kişi yaralanmıştır.
Olayla ilgili Şuan itibari ile 16 şüpheli gözaltına alınmıştır.  Olayda kullanıldığı değerlendirilen 8 silah ele geçmiştir.  Soruşturma detaylı bir şekilde devam etmektedir.   Olay yerinde geniş kapsamlı güvenlik önlemleri alınmıştır denildi.

Yorumlar (0)