Bor OSB’nin ulaşım sorunu çözülüyor

Son yıllarda hızla büyüyen ve gelişen Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli bir eksiklik haline gelen toplu ulaşım sorunu ortadan kalkıyor.

GÜNDEM 17.05.2021, 22:23 18.05.2021, 09:22
Bor OSB’nin ulaşım sorunu çözülüyor



Son yıllarda hızla büyüyen ve gelişen Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli bir eksiklik haline gelen toplu ulaşım sorunu ortadan kalkıyor. 


Bölgenin büyümesi ve gelişmesi ile birlikte artan istihdam sayısının ihtiyacı doğrultusunda toplu ulaşım için yapılan  çalışmalar sonuç verdi. Bor  Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü,  Bor 37 Nolu S.S. Motorlu  Taşıyıcılar Kooperatifi ve Bor Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar neticesinde Bor Şehir Merkezinden, Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine günlük 5 sefer olarak toplu ulaşım imkanı sağlanmaya başlanacak. Sefer sayıları daha sonra talebe göre saat/sefer uyumuna göre arttırılacak.  


Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine yapılacak 1. sefer sabah 7.20 de merkezden hareket edecek araç 07.45’te sanayi kavşağından Bor O.S.B.’ye hareket edecek, Bor O.S.B’den Bor Merkeze Hareket Saati ise 08.10’da. 


2. sefer sabah 7.40 de merkezden hareket edecek araç 08.05’te sanayi kavşağından Bor O.S.B.’ye hareket edecek, Bor O.S.B’den Bor Merkeze Hareket Saati ise 08.25’te. 


3. sefer öğlen 12.20’de merkezden hareket edecek araç 12.45’te sanayi kavşağından Bor O.S.B.’ye hareket edecek, Bor O.S.B’den Bor Merkeze Hareket Saati ise 13.10’da. 


4. sefer akşam 17.00’de merkezden hareket edecek araç 17.25’te sanayi kavşağından Bor O.S.B.’ye hareket edecek, Bor O.S.B’den Bor Merkeze Hareket Saati ise 17.45’te. 


5. sefer akşam 17.20’de merkezden hareket edecek araç 17.45’te sanayi kavşağından Bor O.S.B.’ye hareket edecek, Bor O.S.B’den Bor Merkeze Hareket Saati ise 18.10’da olacak. 


Tüm seferlerin güzergahları ise Bor Devlet Hastanesi, Okçu Yolu, Safir Sitesi, 500 Evler, Fen Lisesi, Türbe, Adliye, Sanayi Kavşağı ve Bor O.S.B. şeklinde olacak. 


SANAYİCİ, VATANDAŞLAR ve  ÇALIŞANLAR MEMNUN 


Yıllardır çözülemeyen bu ulaşım sorununun çözümü ise Yatırımcıları, Sanayiciyi ve Çalışanları oldukça memnun etti. Vatandaşlarda eksikliği hissedilen bu sorunun çözülmesinin Bor adına çok önemli olduğunu belirttiler. 

Haber Merkezi

Yorumlar (0)