Epilepsi Hastalığı Can Almaya Devam Ediyor

Niğde’de epilepsi nöbeti geçiren 57 yaşındaki Y.K.(57), hayatını kaybetti.

GÜNDEM 20.01.2020, 14:04 20.01.2020, 14:05
Epilepsi Hastalığı Can Almaya Devam Ediyor

Niğde’de epilepsi nöbeti geçiren 57 yaşındaki Y.K.(57), hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay Niğde Merkez İlhanlı Mahallesi 72  Sokak Gönül Apartmanında meydana geldi. 57 yaşındaki epilepsi hastası  Y.K.(57), epilepsi nöbeti geçirerek dilinin boğazına kaçması sonucu nefessizlikten hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Y.K.’nin yakınları kapısını çalmasına rağmen kapı açılmayınca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık  ekipleri kapıyı açarak eve girdiklerinde Y.K.’nin yerde hareketsiz şekilde yattığını gördü. Sağlık ekipleri yaptıkları müdahale sonucunda Y.K’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Epilepsi hastası olan Y.K.’nin kriz sonucu dilinin boğazına kaçarak nefessizlikten öldüğünü belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Y.K.’nin cansız bedeni Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

NİĞDE’DE İKİNCİ EPİLEPSİ VAKASI

Geçtiğimiz günlerde de meydana gelen olayda 27 yaşındaki F.Y. geçirdiği epilepsi nöbeti krizi sonucu dilinin boğazına kaçması sonucu hayatını kaybetmişti. Bugün yaşanan olayda ise 2 hafta içerisinde epilepsi 2 can aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)