Gazetemiz 15 Yaşında

Bugün ga­ze­te­miz 14 yılı ge­ri­de bı­rak­tı, artık 15 ya­şı­na gir­di.

GÜNDEM 09.02.2019, 09:35 09.02.2019, 09:55
Gazetemiz 15 Yaşında
Yerel bir ga­ze­te için hiç de anım­sa­na­ma­ya­cak bu sü­re­de Bor’un ve Bor'da ya­şa­yan her ke­si­min gözü, ku­la­ğı ve sesi ol­ma­ya ça­lış­tık. 
Bazen ak­sa­yan bir ko­nu­yu gün­de­me ge­tir­dik, bazen unu­tu­lan­la­rı, bir ke­na­ra iti­len­le­ri gün­de­mi­mi­ze aldık, bazen ya­pı­lan güzel iş­le­ri siz­ler­le pay­laş­tık, Bazen ha­yal­le­ri­ni­zi ördük, ilmik ilmik, bazen başka il­ler­de olan­la­rın neden bizde ol­ma­dı­ğı­nı sor­gu­la­dık, siz­ler­le… 
Her­ke­si gibi, Borda ya­şa­yan her­ke­sin daha iyi ya­şa­ma hakkı ol­du­ğu­nu dil­len­dir­dik Hedef kit­le­miz olan oku­yu­cu­la­rın ilgi alanı, bizim ilgi ala­nı­mız oldu. 
Bazen “beni de görün!” diyen yok­sul va­tan­daş­la­rı­mı­zın sesi ol­ma­ya, yar­dım eli­nin uza­tıl­ma­sı­na çaba gös­ter­dik. Her söy­le­di­ği­mi­zin de so­nu­na kadar ta­kip­çi­si olduk.
Sır­tı­mı­zı hiç kim­se­ye, hiç­bir ku­ru­ma, hiç­bir ku­ru­lu­şa da­ya­ma­dan, kendi ya­ğın­da kav­rul­ma­yı ve okuyu­cu­la­rı­mı­zın des­te­ği­ni al­ma­yı ye­ter­li gör­dük. Yayın ha­ya­tı­mı­za baş­la­dı­ğı­mız ta­ri­hin­den bu yana il­ke­le­ri­miz­den asla taviz ver­me­dik, bun­dan böyle de yine siz­le­rin des­te­ğiy­le taviz ver­me­ye­ce­ğiz.
Kurum ha­ber­ci­li­ği veya kurum bül­te­ni gibi çıkan ga­ze­te ol­mak­tan şid­det­le ka­çın­dık. Va­tan­daş ağır­lık­lı, insan odak­lı, bi­re­yi ve top­lu­mu he­def­le­yen ha­ber­ler ve ya­zı­la­ra ağır­lık ver­me­ye, in­sa­nı­mı­zın so­ru­nu­nu orta yere koy­ma­ya, sı­kın­tı­la­rı­nı gün­de­me ta­şı­ma­ya ve va­tan­da­şın ha­ya­tı­nı ko­lay­laş­tır­mak için yet­ki­li­le­ri gö­re­ve ça­ğır­ma­ya gay­ret ettik, et­me­ye de devam ede­ce­ğiz. 
Ya­zar­la­rı­mız öz­gür­ce yazdı. 
Ha­ber­le­ri­miz öz­gür­ce ka­le­me alın­dı. Yo­rum­la­rı­mız­da da özgür dav­ran­dık ve bu öz­gür­lük, oku­yu­cu­la­rı­mı­zın BORUN SESİ'ni sa­hip­len­me­si­ne sebep oldu, gü­ve­ni­ni­zi ka­zan­dık. Ga­ze­te­ler, oku­yu­cu­suy­la, ya­za­rıy­la, mu­ha­bi­riy­le, diz­gi­ci­siy­le, bas­kı­cı­sıy­la bir ekip ola­rak ça­lı­şır. 
15 yıl­dır bu ga­ze­te­ye emek veren, oku­yan, oku­tan her­ke­se şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yor, nice yıl­la­ra bir­lik­te adım at­ma­yı di­li­yo­ruz.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)