Genel Başkan Yardımcısı Özdemir'den Bor Belediyesine Ziyaret

HAK-İŞ Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 17.04.2019, 17:58 17.04.2019, 18:01
Genel Başkan Yardımcısı Özdemir'den Bor Belediyesine Ziyaret
HAK-İŞ Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir,  Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ı ziyaret etti.
HAK-İŞ Konfederasyonu İl Başkanı Erkan Özgen ve Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu'nun da eşlik ettiği Bor Belediyesi ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ile de görüştü.
Milletvekili Ergun ile görüşmenin ardından Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir; "Ülkemizin şehirlerimizin çalışkan ve üretken başkanlara ihtiyacı var. Yerel seçimler sonrası Bor ilçesi Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Serkan Baran'a hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Başarılı bir belediye başkanlığı geçirmesini diliyoruz." dedi.
Bor Belediyesinde yetkili sendika olan Hizmet-İş'in ziyaretinden dolayı Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir'e teşekkür eden Bor Belediye Başkanı Serkan Baran; "Bor ilçemize en güzel hizmeti yapmak için elbette ki gayret sarf edeceğiz. Yeni görevimizi kutlamak adına bizleri ziyaret eden Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir'e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)