HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

GÜNDEM 23.01.2019, 21:22 23.01.2019, 21:24
HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

 

Ak Parti Bor Belediye başkan Adaylığı açıklanan Serkan Baran'a Ak Parti  Niğde Milletvekili Yavuz ERGUN, Ak Parti Niğde Milletvekili Selim GÜLTEKİN, Ak Parti Niğde İl başkanı Mahmut PEŞİN, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, İlçe kadın Kolları; İlçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi katılımlarıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda söz alan Ak Parti Niğde il Başkanı Mahmut Peşin: " İlçelerdeki seçim çalışmalarına bugün Bor ilçemizden start verdik. Hem birlik beraberlik içinde bir toplantı gerçekleştirip hem de Bor'da esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla bugün Bor'dayız. " dedi. Peşin son olarak  Seçim Çalışmalarında  Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran'a başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz ERGUN:  "İlçemizde seçim kazanmak konusunda partimiz ve adayımız hususunda hiç bir endişemiz yok bizim amacımız oy oranımızı daha yükseklere taşıyarak bu seçimi kazanmak istiyoruz dedi. Ergun aday adaylığı sürecindeki polemiklere de değinerek benim şahsen söylemediğim hiçbir konuya inanmayın" dedi. Ergun geçtğimiz hafta ihalesi iptal edilen YEKA Güneş Enerjisi yatırımı için ise bu yatırım Bor'a gelecek bunla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz bu yatırımla beraber Bor'da en az 5.000 kişiye istihdam sağlayacağız dedi.

Ak parti Bor İlçe başkanı Mustafa Altunbaş İse seçim sürecinin ilçemize ilimize ve Türkiyemi'ze hayırlar vesile getirmesini dileyerek. Birlik beraberlik içinde bu seçimi kazanmak istiyoruz.  İlçemizle ilgili güzel çalışmalarımız var. Özellikle istihdam konusunda ilçemize güzel seçenekler sunacağız dedi.

Toplantının sonunda söz alan Ak Parti Bor belediye Başkan Adayı Serkan Baran; Selamlama konuşmasının ardından şu ifadelere yer verdi. " Bugüne kadar ticaretle uğraştım, şimdi siyasete atıldım, bu seçim sürecinde Ak Parti ailesi olarak tek vucut halinde çalışmamız gerekiyor. Bor için önemli projelerimiz var bunları vatandaşlarımıza anlatacağız. Seçimle ilgili şahsım ve Ak parti ailesi olarak kazanma konusunda bir kuşkumuz yok ama geçen seçimden daha güçlü bir şekilde bu seçimi hep beraber kazanmamız gerekiyor. Seçim süreci boyunca bütün eleştirilere, fikirlere açık olacağım. İlçemiz güzel hizmetler ve projelerimizle daha Güçlü bir Bor olacak."  dedi.

Toplantının ardından Bor esnafıyla ve Bor pazarında vatandaşlarla görüşen Serkan Baran'a ilgi ve destek yoğundu. 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)