Kamu-Sen Üyelerine %30 İndirim

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği ile Niğde Birey Eğitim Kurumları arasında %30 indirim anlaşması imzalandı.

GÜNDEM 24.02.2020, 14:35 24.02.2020, 14:35
Kamu-Sen Üyelerine %30 İndirim

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği ile Niğde Birey Eğitim Kurumları arasında %30 indirim anlaşması imzalandı.

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği ile Niğde Birey Eğitim Kurumları arasında Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu ve Konfederasyona bağlı sendika üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınların faydalanmaları için, Niğde Birey Özel Öğretim Kursu ile, kurs merkezinin eğitim kaydı ücretlerinden %30 indirim yapılması ile ilgili anlaşma yapıldı.

Yapılan anlaşmadan, Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Büro-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Emekli-Sen üyeleri ve birinci dereceden yakınları faydalanabilecek.

Niğde Birey Eğitim Kurumları Müdürü Cem Dağ, yapılan anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamasında; “Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızla yaptığımız bu indirimin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler eğitim kurumlarımızda sadece sınava hazırlık faaliyetleri gerçekleştirmiyoruz. Elbette çocuklarımızın arzuladıkları okullara yerleşmeleri için çok ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ancak çocuklarımızın akademik başarısı kadar, sosyal ve duygusal durumlarına yönelik de aktif faaliyetlere de yer veriyoruz. Düzenli veli bilgilendirmelerinin yanı sıra Analitik Okuma dersleri, Algoritma ve Kodlama dersi, zeka geliştirici etkinlikler, Sosyal etkinlik dersi ve profesyonel rehberlik hizmetleri ile bizlere emanet edilen çocuklarımızın sağlıklı yetişmelerine katkı sağlıyoruz” dedi.

Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi Adnan Özer ise şu değerlendirmelerde bulundu; ““Eğitim- öğretim adına faaliyet veren kurumlarımızdan biri olan Niğde Birey Özel Öğretim Kursu ile yaptığımız bu anlaşmanın başta üyelerimiz olmak üzere ilgililere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tip akademik ve sosyal içerikli çalışmalara yer veren bir kurum ile yapılan bu çalışmanın ehemmiyetinin farkındayız. İlimizde eğitim öğretime katkı sunma fırsatı bizler için de oldukça kıymetlidir. Çünkü biliyoruz ki ülkemizi bugünün gençlerine emanet edeceğiz. Yeniden anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum”

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)