Klasik Araç Tutkunları Niğde’de Buluştu

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen yaklaşık 50 araçlık Murat 124 sevdalısı grup, Niğde’de bir araya gelerek Yaza Merhaba buluşması gerçekleştirildi.

GÜNDEM 25.03.2019, 17:28 25.03.2019, 17:31
Klasik Araç Tutkunları Niğde’de Buluştu

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen yaklaşık 50 araçlık Murat 124 sevdalısı grup,  Niğde’de bir araya gelerek Yaza Merhaba buluşması gerçekleştirildi.

Farklı şehirlerinden gelen yaklaşık 50 araçlık Murat 124 sevdalısı grup, Ömer Halisdemir Meydanında “Yaza Merhaba” buluşması gerçekleştirdi. Tutkunlar ilk olarak Niğde’de şehir turu attı. Ömer Halisdemir Meydanı’nda nostaljik araçların sergilendiği “Yaza Merhaba” buluşmasına Niğdeliler yoğun ilgi gösterdi. Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’da klasik araç tutkunlarını ziyaret ederek sohbet etti.  Etkinlikte  tanışma slayt ve  müzikal gösterileri yer alırken, klasik araç tutkunları açık hava sinemasında araçların içerisinde filim izlediler. Nostalji rüzgarı estiren, renkli ve bakımlı klasik araçları toplu halde görme fırsatı bulan vatandaşlar ise  bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)