Milletvekili Ergun: “Niğde’de Sanayi Şahlanıyor"

Bor OSB’ye Müjde Milletvekili Ergun’dan geldi.

GÜNDEM 27.08.2020, 17:17 27.08.2020, 17:18
Milletvekili Ergun: “Niğde’de Sanayi Şahlanıyor


Bor OSB’ye Müjde Milletvekili Ergun’dan geldi.
Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin Elektrik ve Altyapı yatırımları için 68 Milyon TL aktarıldığını söyledi.

Yeni yapılacak yatırımlarla genişleyecek olan Bor OSB’nin genişleyeceğini ve altyapısının biran önce yapılması gerektiğini belirten Milletvekili Yavuz Ergun: “Bor OSB’mizin altyapısının biran önce tamamlanması için bu ödeneğin çıkmasına uzun zamandır uğraşıyorduk. Sayın bakanımızla birçok temasımız oldu bugün 68 Milyon TL ödeneğin çıkması ile emeklerimizin karşılığını aldık” dedi.

Niğde Milletvekili Yavuz Ergun konuyla ilgili yaptığı açıklamada:” Niğde’mizde istihdam alanlarının artması ve ekonomimizin hakkettiği seviyeye gelmesi için çalışmalarımızı son hız sürdürüyoruz. Bor Organize Sanayi Bölgemize gelecek olan ve çalışmaları son hız devam eden yatırımlarımız için sanayi altyapısının tamamlanması bizim için elzemdi. Bu konuda son 1 aydır  Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank başta olmak üzere bir çok temas gerçekleştirdik. Geceli gündüzlü çalışmalarımız meyvelerini verdi bugün Bor Organize Sanayi Bölgemize 68 Milyon TL ödenek aktarıldı. Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz 3 büyük yatırımımızın en kısa zamanda temellerini atacağız inşallah.  Daha birçok yatırımcıyı bünyesine çekecek olan Bor Organize Sanayi Bölgemizi aktardığımız ödenek ile bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Niğdemize, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.
Niğde’mizi ve bizleri her daim destekleyen başta Dünya Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a, Strateji ve Bütçe Başkanımız Naci Ağbal’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız son hız devam ediyor kazanan Niğde olacak." dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)