Niğde Gönüllü Gençler Mesire Alanlarını Temizledi

Niğde Gençlik Merkezi gönüllüleri Niğdeli vatandaşların sıklıkla kullandığı "Gebere Barajında" çevre temizliği yaptı.

GÜNDEM 13.08.2020, 18:00 13.08.2020, 18:01
Niğde Gönüllü Gençler Mesire Alanlarını Temizledi



Niğde Gençlik Merkezi gönüllüleri Niğdeli vatandaşların sıklıkla kullandığı "Gebere Barajında" çevre temizliği yaptı. Niğde Gençlik Merkezi gönüllüsü gençlerle birlikte Gebere barajı çevresinde piknik yapan vatandaşlardan kalan atıkların toplanıldı. Çalışmada alandan poşetler dolusu çöp toplandı.

Niğde Gençlik Merkezince etkinliğe ilişkin yapılan açıklamada, “Niğde Gençlik Merkezi olarak mesire alanlarına yapmış olduğumuz çevre temizliği hareketi devam ediyor. Bugün gönüllü gençlerimizle birlikte Gebere barajı çevresinde yapmış olduğumuz çevre temizliği ile farkındalık oluşturarak daha temiz bir çevre için harekete geçtik. Piknik alanında bulunan vatandaşlarımız bu hareketimize duyarsız kalmayarak çevre temizliğimize katkıda bulundu. Çevreye karşı duyarlılık örneği göstererek gençlerimiz ile bu önemli etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Aliye 4 yıl önce
Allah razı olsun insanlarımız okadar pislerki bayramda önce pikniğe gittik iğrenç ötesiydi evlerin herkez öylemi yapıyor acaba anlam veremiyorum