Niğde’de Türkçülük Şöleni düzenlendi

Türk Ocakları Niğde Şubesi ve Turaneli Derneği tarafından Niğde Kızılelma Parkında Türkçülük Şöleni düzenlendi.

GÜNDEM 06.05.2019, 17:33 06.05.2019, 17:35
Niğde’de Türkçülük Şöleni düzenlendi

Türk Ocakları Niğde Şubesi ve Turaneli Derneği tarafından Niğde Kızılelma Parkında Türkçülük Şöleni düzenlendi.

Şölene Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde İl Müftüsü Sayın Mehmet Sırrı Şık, Kamu Sen İl Başkanı Adnan Özer, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sendikaların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Şube Başkanları, Türk Ocaklı Gençler, Üniversite öğrencileri ve vatan sevdalısı Niğdelilerin katılımıyla gerçekleşti.

Şölende Türk Dünyasından gelen öğrenciler tarafından oyunlar, şiirler okundu, çeşitli gösteriler yapıldı. Türk Dünyasının birlik ve beraberliği vurgulandı.

Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Prof. Dr. Metin Hakan Severcan desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e teşekkür etti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise çalışmaları için Türk Ocakları Niğde Şubesine teşekkür etti. Türk Ocaklarının çok önemli bir görev ifa ettiğini ve son nefesine kadar Türk Milleti için çalışacaklarını söyledi. Öğrencilerin konseri ve pilav dağıtımı ile şölen sona erdi.

Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Prof. Dr. Metin Hakan Severcan; “ Yürekleri Türklük için atan bütün katılımcılara, şöleni gerçekleştiren öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yaşasın Türklük, Yaşasın Türk Ocakları” dedi.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)