Niğde’de Umuma Açık Yerler Denetlendi

Niğde’de emniyet müdürlüğü ekiplerince umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

GÜNDEM 09.03.2020, 16:56 13.03.2020, 18:36
Niğde’de Umuma Açık Yerler Denetlendi

Niğde’de emniyet müdürlüğü ekiplerince umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Alınan bilgiye göre Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 7 Mart Cumartesi günü saat 22:00 ile 24:00 arasında 12 ekip ve 183 personel ile yapılan umuma açık yerler denetlemesinde 15 işyerinde kontrol yapıldı. Yapılan kontrollerde polislere, İl Sağlık Müdürlüğü, Belediye ve Vergi Dairesi Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Denetimlerde 88 alkol şişesi kontrol edilirken, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Niğde Belediyesi görevlileri tarafından 4 işletmede canlı müzik belgesi bulunmadığından işlem yapıldı. Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan sigara kontrollerinde 2 işletmeye sigaradan işlem yapılırken, Vergi Dairesi görevlileri tarafından yapılan kontrolde 10 işletmeye adisyon ve başkasının post cihazını kullanmaktan işlem yapıldı. Denetimde ayrıca emniyet müdürlüğü ekiplerince 402 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Yapılan GBT sorgulamasında Konya İlamat ve İnfaz Bürosundan tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı.

ALKOL UYGULAMASI YAPILDI

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 7 Mart Cumartesi günü saat 21:00 ile 23:30 arasında şehir merkezinde üç farkı noktada sürücülere yönelik alkol uygulaması yapıldı. Uygulamada 86 araç ve sürücüsü denetlendi. Yapılan uygulamada alkollü araç kullanan 4 sürücü ve 2 ehliyetsiz sürücü ile eksiği tespit edilen 14 araç ve sürücüsüne toplam 16 bin 255 TL trafik idari para cezası uygulanırken, alkollü 4 sürücünün ehliyetine el konuldu. Uygulamada 3 araç ise trafikten men edildi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzuru için denetimlere devam edileceğini kaydetti.

 

 

takipçi satışı

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)