Okullar artık sporla daha eğlenceli

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, “Okula Sporla Başlıyorum Projesi” etkinlikleri Altunhisar ilçesi İstiklal Okulunda devam etti. Gençlik Spor İl Müdürü ve Şube Müdürü çocukların heyecanlarına, mutluluklarına ortak oldular.

GÜNDEM 15.11.2019, 17:33 15.11.2019, 17:36
Okullar artık sporla daha eğlenceli

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, “Okula Sporla Başlıyorum Projesi”  etkinlikleri Altunhisar ilçesi İstiklal Okulunda devam etti. Gençlik Spor İl Müdürü ve Şube Müdürü çocukların heyecanlarına, mutluluklarına ortak oldular.

Niğde Gençlik Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ise ; “Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol çerçevesinde, “Okula Sporla Başlıyorum Projesi” tüm illerde ilk defa bu yıl uygulanmaya başlandı. Projemizin temel amacı ise, okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerinin okula alışma süreçlerinde yaşadıkları zorlukları en aza indirmek ve çocuklarımıza okullarımızın, spor salonlarımızın, gençlik merkezlerimizin güvenilir ve doğru yerler olduğunu anlatmaktır. Ayrıca gençlik liderlerimiz ve antrenörlerimiz ile birlikte çocuklarımıza eğitsel oyunlar oynatarak okulu ve sporu sevmelerini amaçlamaktayız. Bunun sonucunda ise çocuklarımız sporla kaynaşacak, eğlenceli ve hareketli vakitler geçireceklerdir. Gençlik liderlerimizin ve antrenörlerimizin seferber olarak yaptıkları bu faaliyetler sonucunda çocuklarımızın dijital oyun ve teknolojik bağımlılığını en aza indirmeyi de hedeflemekteyiz. Çocuklarımızın geleceğinin sporla iç içe olması için, basınımızın desteği ile 7’ de 70’ e tüm halkımızı spor salonlarımıza ve gençlik merkezlerimize davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)