Patenli Gençler Tehlike Saçıyor

Niğde’de kullanımı yaygınlaşan paten kullanımı trafikte tehlike saçarken, vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti.

GÜNDEM 22.10.2020, 17:39 22.10.2020, 17:40
Patenli Gençler Tehlike Saçıyor

Niğde’de kullanımı yaygınlaşan paten kullanımı trafikte tehlike saçarken, vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Niğde merkez Dr. Sami Yağız caddesinde seyir halindeki otomobile tutunarak yolculuk eden Patenli genç yürekleri ağızlara getirirken hem kendi hayatını hem de başkalarının hayatını tehlikeye attı.

Dr. Sami Yağız Caddesi otomobile tutunarak yolculuk eden patenli genç hem trafiği tehlikeye attı hem de kendi canını tehlikeye attı. Aradan zaman geçmesine rağmen ne bir çalışma nede bir önlem alınmaması ve patenli gençlerin tehlikeli hareketlerine bir yenisini daha eklemesi vatandaşlar tarafında büyük tepki topladı.

Sayıları hızla artan paten kullanımı bir faciaya neden olmadan yetkililerin tedbir almaların isteyen vatandaşlar, “normalde bu patenlerinde bir kullanım alanı var. Fakat bir çok genç amacının dışına çıkarak trafikte tehlike arz ediyorlar. Yoksa çok korkunç olaylar meydana gelir.” İfadelerini kullandı.

Bu patenli gençler için çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar yetkililerden bu durum hakkında biran önce çalışmalar yapılmasını ve üzücü bir olay yaşanmadan bunun önüne geçilmesinin istedi.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)