Umucu, marka kent projesini destekliyoruz

MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Mücahit Umucu, "Marka Kent Niğde Projesi"ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 01.07.2019, 18:26 01.07.2019, 18:29
Umucu, marka kent projesini destekliyoruz

MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Mücahit Umucu, "Marka Kent Niğde Projesi"ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Umucu, yaptığı açıklamada; Niğde'nin markalaşmasını çok önemsediklerini belirterek, "Marka Kent" projesiyle şehrimiz için önemli bir çalışma ortaya çıktı dedi. Niğde Valisi Sn. Yılmaz ŞİMŞEK tarafından başlatılan ve yaklaşık 1.5 yıl süren çalışmaların akademik boyutunun tamamlanmasının Niğde için çok önemli olduğunun altını çizerek, hayırlara vesile olmasını diledi.

Bundan sonra yapılması gerekenin, Niğdeliler olarak projeyi sahiplenerek marka kent yolculuğunda ortaya konulacak olan yol haritasının uygulanmasına katkı ve destek verilmesi gerektiğini belirten Umucu, "Markalaşan bir kentin, Niğde’mizde yaşayan her kesim için yararlı sonuçları olacağını düşünüyorum" dedi.

MÜSİAD olarak projenin hayata geçirilmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Umucu, "Bu konuda başta yerel yönetim olmak üzere, meslek odalarına, yazılı ve sözlü basın ile  bizim gibi sivil toplum kuruluşlarına ve hemşerilerimize önemli görevler düşüyor;  başta Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve proje ekibi olmak üzere tüm emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür ettiğini belirterek projenin Niğde'miz için yararlı sonuçlar üretmesini temennisinde buluyorum.” sözleriyle desteğini tekrarladı.   

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)