Vali Şimşek, Çocuklarla İftar Yaptı

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, çocuk evlerinde kalan çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

GÜNDEM 29.05.2019, 15:47 29.05.2019, 15:47
Vali Şimşek, Çocuklarla İftar Yaptı

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, çocuk evlerinde kalan çocuklarla iftar programında bir araya geldi.
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Niğde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerini ziyaret etti. Düzenlenen iftar programında kurumda kalan çocuklarla bir araya gelen Vali Şimşek, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, devletin koruması altında kalan, memur olarak atanarak devlete hizmet eden çocuklarla ramazan ayının manevi ortamını paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Devletin kurumlarında bakım altında bulunan çocuklarla sık sık bir araya gelerek onların yanında olduklarını her fırsatta hissettirmeye çalıştıklarını vurgulayan Vali Yılmaz Şimşek, şunları kaydetti: 
"Paylaşma ayı olan ramazan vesilesiyle kimsesiz çocuklarımızla,  şehit yakınları ve gazilerimizle düzenlenen iftar programlarında bir araya geliyoruz. Bugün de Niğde Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında hem kurumda kalan çocuklarımızla bir araya geldik. Bu mübarek günde, bu anlamlı programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepinizin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum."
Vali Şimşek ve eşi Çiğdem Olgun Şimşek, iftar yemeğinin ardından çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)