Vali Şimşek Hafta Sonu Köylere Çıkartma Yaptı

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ovacık, Uluağaç ve Özyurt Köylerinde Vatandaşları Dinledi

GÜNDEM 17.06.2019, 18:11 17.06.2019, 18:19
Vali Şimşek Hafta Sonu Köylere Çıkartma Yaptı

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ovacık, Uluağaç ve Özyurt Köylerinde Vatandaşları Dinledi

Hafta sonu Niğde Merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek köy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Yılmaz Şimşek, Ovacık, Uluağaç ve Özyurt köylerinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve yapımı devam eden yatırımları da yerinde inceledi.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde ziyaretlerinin ilkini Ovacık köyüne gerçekleştiren Vali Şimşek, Şehit Efe Osman Apaydın ilkokulunu inceledi.

Daha sonra köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek kendisine iletilen sorun ve taleplerin biran önce çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Ovacık köyü çıkışında tarım işçilerinin bulunduğu yeri de ziyaret eden Vali Şimşek, işçilerle sohbet ederek sorunları dinledi. Ziyaretlerine sırasıyla Uluağaç ve Özyurt köyleri ile devam eden Vali Şimşek,  buralarda elektrik, yol, tarım, sulama suyu ve sağlık gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda vatandaşların sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Gökhan Tunç 5 yıl önce
Üçkapılı köyüne neden yatırım yapılmıyo sayın valimiz.